Π. Ψωμιάδης: «Κάποιους υπουργούς δε θα τους έκανα ούτε κλητήρες»

Ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real News μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά, σχετικά με τη Νέα Δημοκρατία

και τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά είπε ότι «κάποιοι επώνυμοι της Ν.Δ. δεν είναι δίπλα μου. Μέσα σε αυτούς δεν είναι ο Σαμαράς. Επικοινωνιακά , όμως, θεωρώ ότι έπρεπε να με στηρίξει η Νέα Δημοκρατία. Περίμενα επικοινωνιακή και νομική στήριξη. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν γύρω τους αυλικούς. Εγώ, κάποιους υπουργούς δε θα τους έκανα ούτε κλητήρες».

Ο κ. Ψωμιάδης όμως αναφέρθηκε και στις υποθέσεις των κυρίων Παπαγεωργόπουλου και Τσοχατζόπουλου. Όσον αφορά τον πρώτο θεωρεί ότι έπρεπε να αναγνωριστεί ελαφρυντικό και δεν κρύβει ότι τρόμαξε με την απόφαση για ισόβια. «Με τρόμαξε η απόφαση, ποιον Έλληνα δεν τρόμαξε; Με τρομάζουν οι συνεχείς προφυλακίσεις, δεν πρέπει να ξεκινήσουμε μία νέα βιομηχανία προφυλακίσεων» είπε χαρακτηριστικά. Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, θεωρεί ότι αν είναι ένοχος υπάρχουν και συνένοχοι. «Ήταν τεράστια η προσφορά του στο ΠΑΣΟΚ. Λυπάμαι που πολλοί σύντροφοί του τον εγκατέλειψαν. Αν αποδειχθεί ότι έχει κάνει κάτι, σίγουρα δεν το έχει κάνει μόνος του. Έπρεπε ήδη να έχει μιλήσει. Οι πολιτικοί που κάλεσε για μάρτυρες έπρεπε να έχουν πάει μόνοι τους, για να λάμψει η αλήθεια».

Τέλος, αναφερόμενος στις κατά καιρούς μεταμφιέσεις του και τις αυθόρμητες αντιδράσεις του τόνισε ότι «δεν μετάνιωσα που ντύθηκα Ζορό, ούτε που τραγούδησα στις παρέες» επισημαίνοντας ότι ο κόσμος παραμένει στο πλευρό του. «Όπου και να κατέβω θα βγω, δεν δηλώνω αποστρατεία. Θα είμαι παρών σε πολιτικούς θανάτους κάποιων που δεν μου συμπεριφέρθηκαν σωστά» είπε με μία μικρή διάθεση πολιτικής εκδίκησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα