Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Σίγουρο το γνώριμο παιχνίδι σας για φλερτ συνεχίζει να σας συναρπάζει, αλλά απ’ ότι φαίνεται ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε πιο ώριμα την ερωτική σας ζωή, αφού έχει αρχίσει να σας φοβίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πολύ σταθερό και δεδομένο δίπλα σας ή ακόμα και να υπάρχει, μπορεί να μη σας καλύπτει όσο θα θέλατε εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη διαιωνίζετε κάτι που έχει τελειώσει, μόνο και μόνο επειδή θέλετε πάντα να αφήνετε το χρόνο στους άλλους να δουν ότι δεν υπάρχει ελπιδοφόρο μέλλον και να πάρουν από μόνοι τους τις αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αφού εν μέρει θα νιώθετε εσείς οι ίδιοι πιο ώριμοι απέναντι στις απαιτήσεις του ερωτισμού σας και παρόλο που δε θα είναι τόσο εύκολες οι επιλογές σας, για μια ακόμα φορά θα θελήσετε να αφοσιωθείτε σε ένα και μόνο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε κάθε είδους παραχωρήσεις στα αιτήματα που υπάρχουν γύρω σας, καθώς θα αποδεσμευτείτε στην ουσία από τις σχέσεις που αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Είναι βέβαιο πως δεν είστε όπως παλιά στον τρόπο που εκδηλώνεστε ερωτικά.

ΛΕΩΝ: Ανεξάρτητα με το πώς θα εξελιχθεί η όποια σχέση επιλέξετε, αυτό που σίγουρα θα τυπωθεί μέσα σας είναι πως το συναίσθημα είναι καλό και σκόπιμο να το επικεντρώνετε και να το επενδύετε σε άτομα που μπορούν να το εκτιμήσουν, να το προστατέψουν και που δε θα το εκμεταλλευτούν στην πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγείτε αλώβητοι από τα συναισθηματικά σας μπλοκαρίσματα και μη σας πιάνει απόγνωση όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αλλά γυρίστε σελίδα σε ατέρμονους προβληματισμούς. Μην αφήνετε να αιωρούνται υπονοούμενα σε βάρος σας χωρίς να αμύνεστε.

ΖΥΓΟΣ: Η συναισθηματική σας φόρτιση για καταστάσεις του παρελθόντος που επανεμφανίζονται απρόσμενα στη ζωή σας είναι μια ακόμα εμπειρία για εσάς, αλλά μην αφήσετε να σας πνίγει το συναίσθημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι διασυνδέσεις σας θα είναι αρκετά αποδοτικές και καλά θα κάνετε να μην αφήσετε τους άλλους να χρησιμοποιούν τις δικές σας γνωριμίες και να σας βάζουν στο περιθώριο. Η μεγαλοψυχία που πιθανώς να δείξετε μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στο δικό σας ψυχισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετριάστε την έπαρσή σας και λειτουργήστε ψύχραιμα ως καταλύτες κάποιων συζητήσεων, ασκώντας θετική επιρροή σε τελικές συμφωνίες που θα σας ζητηθεί να προχωρήσετε. Η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι μεγάλη και αποφασίζετε να ξεδιαλύνετε κάποιες αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να υλοποιήσετε πολλές ιδέες και επιθυμίες σας και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, πρέπει να κάνετε σύμπραξη με άτομα που έχουν την ίδιες ιδεολογικές πεποιθήσεις με εσάς. Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο δογματισμός δε σας οδηγεί πουθενά, αλλά ανατρέπει τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε και σας βγάζει από τους στόχους σας. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

ΙΧΘΥΣ: Οι προσπάθειές που κάνετε για να επεκταθείτε επαγγελματικά σε συνδυασμό με κάποιες θετικές εξελίξεις, θα είναι λυτρωτικές και θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδά σας. Οι ευκαιρίες που θ

Keywords
Τυχαία Θέματα