Το πλαίσιο του κόμματος Δημοκράτες παρουσίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα και τα ποσοστά που θα έχει το κόμμα του Δημοκράτες στις ερχόμενες ευρωεκλογές εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα σήμερα Δευτέρα.

Όπως είπε ο πρώην υπουργός, στόχος είναι όσο το δυνατόν πιο πάνω από το 3%, επισημαίνοντας παράλληλα ότι εισπράττει πολύ θετικά μηνύματα, ενώ τόνισε ότι οι Δημοκράτες θα ενταχθούν στους Φιλελεύθερους της Ευρώπης.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε την εκτίμηση

ότι οι Δημοκράτες είναι ένα κόμμα που μετά τις ευρωεκλογές θα έχει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Περιγράφοντας το πλαίσιο των θέσεων του κόμματός του, είπε ότι τάσσεται υπέρ της κατάργησης των πανελλαδικών εξετάσεων, με μια σοβαρή διαδικασία, προτείνει σχέδιο για την κυκλική οικονομία ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της Novartis.

Επίσης, ο πρόεδρος του κόμματος ευχαρίστησε τους κυρίους Κοντονή και Κούλογλου για τη στάση τους και αναφέρθηκε στις δηλώσεις για το θέμα του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε τη φωνή του σε εκείνες που υποστήριξαν ότι πρόκειται για σκευωρία, αλλά δεν αρκεί, η τελική πράξη προς την κάθαρση δεν έχει γίνει. «Πρέπει να βγουν οι κουκούλες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Αναζητήσεις
to-plaisio-tou-kommatos-dimokrates-parousiase-o-andreas-loverdos.htm
Τυχαία Θέματα