Δεν μπορούν… μακριά Chris Brown και Rihanna

Πολύ δύσκολο φαίνεται πως είναι για τον Chris Brown και τη Rihanna, να περάσουν πολύ χρόνο μαζί λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Το ζευγάρι που επανασυνδέθηκε την προηγούμενη χρονιά παρόλο που ο Chris βρίσκεται ακόμη σε δοκιμασία για το ότι είχε χτυπήσει τη Rihanna το 2009, φαίνεται πως διασκέδασε ξεχωριστά, σε διαφορετικά σημεία του Λ. Άντζελες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι φίλοι τους επιμένουν ότι όλα είναι καλά ανάμεσα στο ζευγάρι κι ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα πλέον.

Μια πηγή ανέφερε στο HollywoodLife.com: «Ο Chris δε θέλει ν’ ακούει καμία ανοησία πάνω στο θέμα. Είναι απλά αυτός και η Rihanna. Είναι μια χαρά μεταξύ τους κι αν ποτέ αλλάξει κάτι θα είναι καθαρά μεταξύ αυτών των δύο. Έχουν κι οι δύο πολύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα κι έχουν εστιάσει στις δουλειές τους αυτό τον καιρό».

Το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να ‘συγχρονιστούν’ προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο. Ειδικά για την Rihanna η οποία βρίσκεται σε περιοδεία αυτό τον καιρό.

Ο Chris Brown πρόσφατα είχε αποκαλύψει πόσο του αρέσει να δουλεύει με την αγαπημένη του μιας και έχουν πολύ καλή επαγγελματική σχέση και πολλά κοινά πάνω στη μουσική.

Keywords
Τυχαία Θέματα