Ο Johnny Depp δείχνει ερωτευμένος με την Amber Heard

Πολύ ερωτευμένος δείχνει ο Johnny Depp με την ηθοποιό Amber Heard, με την οποία διατηρεί σχέση πάνω από ένα χρόνο.

Ο ατίθασος του Hollywood, γνωρίστηκε με την όμορφη ηθοποιό σχεδόν αμέσως μετά το χωρισμό του από την Vanessa Paradis, πριν ένα χρόνο περίπου, στα γυρίσματα της ταινίας ‘The Rum Diary’. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι, αν και στις

αρχές της σχέσης τους η Amber φοβόταν ότι ο κόσμος θα την θεωρούσε ως την ‘ερωμένη’ που μπήκε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Ο Johnny Depp όμως φρόντισε να την κάνει να νιώθει όμορφα συνεχώς, δείχνοντας της πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της και προσφέροντάς της πολύ συχνά εντυπωσιακά δώρα.

Πηγές λένε, ότι προκειμένου να την κατακτήσει και να της βγάλει κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό, ο Johnny Depp έστελνε κάθε εβδομάδα, στην Heard, φρέσκες ανθοδέσμες λουλούδια, όπου κι αν βρισκόταν εκείνη . Επίσης ο Johnny είχε ξοδέψει πολλές χιλιάδες δολάρια σε κοσμήματα για την ηθοποιό χωρίς να δείχνει να τον απασχολεί το κόστος. Έπειτα από όλα αυτά, ήταν θέμα χρόνου για την Heard να τον ερωτευτεί.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του όταν πρόσφατα εμφανίστηκαν μαζί σε μια συναυλία των Rolling Stones. Θέλουν να κρατάνε τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους στο σπίτι που διατηρεί ο Depp στις Μπαχάμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα