Παιδιά από τη θεραπευτική κοινότητα «Παρέμβαση» είπαν τα κάλαντα στην Παπαρήγα

Παιδιά από τη θεραπευτική κοινότητα «Παρέμβαση» του ΚΕΘΕΑ και ομάδα μαθητών είπαν τα κάλαντα στην γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην έδρα της ΚΕ του κόμματος, στον Περισσό.

Η κα Παπαρήγα δώρισε βιβλία σε όλα τα παιδιά, ενώ δίνοντας στα παιδιά της «Παρέμβασης» ένα λεύκωμα με την ιστορία της Κομμουνιστικης Διεθνούς, τόνισε ότι με τον αγώνας τους δίνουν «γενικότερο παράδειγμα της δύναμης που έχει

ο άνθρωπος, την στιγμή που κάποιοι τον θέλουν γονατισμένο και να λέει ότι “δεν γίνεται τίποτα”».

Από την πλευρά τους, τα παιδιά της «Παρέμβασης» δώρισαν στην γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, ένα κρουστό όργανο που κατασκευάζουν οι ίδιοι στην κοινότητα.

«Τα παιδιά της «Παρέμβασης» και γενικότερα των στεγνών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ δείχνουν ένα πράγμα, ότι ο άνθρωπος έχει πολύ μεγάλη δύναμη όταν αυτή συνδυάζεται με τη συλλογική προσπάθεια και το συλλογικό αγώνα. Αποτελεί αίσχος κυριολεκτικά, κλείνοντας το 2012, οι θεραπευτικές κοινότητες να έχουν στερηθεί ένα σημαντικό μέρος της κρατικής χρηματοδότησης στο όνομα του χρέους και των ελλειμμάτων και να κινδυνεύει έτσι η πλήρης αποτελεσματικότητα αυτών των προγραμμάτων» δήλωσε η κ. Παπαρήγα προσθέτοντας ότι «αυτό το παράδειγμα ζωής, για εμάς, είναι ταυτόχρονα και παράδειγμα αγώνα για την ανατροπή της σημερινής τάξης πραγμάτων».

Από την πλευρά του, το μέλος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, δήλωσε ότι «η θεραπευτική κοινότητα “Παρέμβαση”, μία από τις κοινότητες του ΚΕΘΕΑ, ήρθε σήμερα να πει τα κάλαντα και να δώσει ευχές στο ΚΚΕ και στην γγ του, Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας με αυτό την ευγνωμοσύνη για τη σταθερή στάση του κόμματος στην προσπάθεια που δίνει το ΚΕΘΕΑ για μια καθαρή κοινωνία χωρίς εξαρτήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα