Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Γαλλική δυάδα και σκανδιναβο-ιρλανδικές επιλογές

Χθεσινός απολογισμός: ένα γκολ να έβαζε αυτή η… άτιμη η Μπενφίκα η στήλη θα πληρωνόταν, με το τελικό 1-1, σκορ (6.00), ισοπαλία (3.30) και συνδυασμό Χ με over 1,5 (4.80). Πέρασε, έστω και στο… 94’, το goal/goal στο Γκέτεμποργκ – Μάλμε (1.80) καθώς και το Χ (3.20), πέρασε και το under της Φενέρ (1.75).

Η θεωρία του 20ευρου: επτά πονταρίσματα (από 20 έκαστος) και τρία fun bets (από 10), σούμα επένδυσης 170 ευρώ και «γύρισαν» 135.

* ΓΚΑΪΣ – Εστερσουντ: αήττητη με 3/3 ισοπαλίες

η νεοφώτιστη, προβληματίζει η ΓΚΑΪΣ. Η Εστερσουντ ήταν πολύ καλή με τη Λαντσκρόνα (2-2 από 2-0) και θα ρισκάρω.

* Εστορίλ – Μπράγκα: ισορροπημένο ματς, η Εστορίλ έχει φέρει μόνο μια ισοπαλία στα τελευταία δέκα, η Μπράγκα δεν έχει καμία στα τελευταία επτά (5-2-0). Γιατί όχι;

* Ιστρ – Γκινγκάμπ: η Γκινγκάμπ δέχεται πίεση από Ανζέ και Καέν για την άνοδο κυνηγώντας τη Ναντ στη 2η θέση, έχει 6 διπλά σε 16 εξόδους φέτος αλλά μόλις ένα στα τελευταία επτά. Και παίζει με την ουσιαστικά αδιάφορη Ιστρ της μιας εντός έδρας νίκης στα τελευταία επτά ματς.

* Λαβάλ – Λανς: η Λαβάλ με γκολ στο 91’ έχασε στο Ντιζόν, είναι επί τρία σερί ματς χωρίς νίκη ενώ η Λαντς έχασε από τη Νιμ, με τη σεζόν να έχει κλείσει μετά τον αποκλεισμό στον προημιτελικό Κυπέλλου με την Μπορντό. Πιθανή η ισοπαλία, η Λαβάλ έχει ψιλοβατό πρόγραμμα ως τέλους.

* Λιλ – Σοσό: 11/16 φορές έφερε σκορ στο 2-3 γκολ η Λιλ, 8/16 εκτός η Σοσό. Not bad…

* Μπραν – Οντ Γκρένλαντ: παράδοση (6-3-0 από το 2002) και φόρμα (3/3 η Μπραν εντός ως τώρα, όλα no goal!) «δείχνουν» άσο, η Οντ πύρε τυχερό 1-1 από τη Μόλντε. Συντηρητικά στο 2-3 γκολ.

* Νόρκεπινγκ – Χάκεν: η Νόρκεπινγκ ξεκίνησε με δύο νίκες και έκτοτε υπέστη τρεις ήττες, η Χάκεν έχει 5/5 no goal ως τώρα παίζοντας «σφιχτά» ως επί το πλείστον. Από ένστικτο ποντάρισμα στη μοιρασιά.

* Ντάνταλκ – Κορκ: η Ντάνταλκ σκοράρει μετά ευκολίας, έχει 4/4 διπλά εκτός έδρας και μόλις 0-3-2 εντός παίζοντας με μια διστακτική εκτός έδρας Κορκ. Ασος.

* Σαντχάουζεν – Μπόχουμ: η μέχρι πρότινος… ημιθανής Μπόχουμ έχει δύο σερί νίκες με γκολ 5-0, έργο Πέτερ Νόιρουρερ στην τεχνική ηγεσία , η γηπεδούχος δύσκολα θα προλάβει τη 16η θέση. Αξία στο διπλό.

* Σεντ Πάτρικς – Ντέρι: Και φορμαρισμένη και σκοράρει… κατά ριπάς η Ντέρι, ασταθής και απρόβλεπτη η Σεντ Πάτρικς. Ματς… τριών σημείων, με πιθανό όμως το over.

* Σίλκεμποργκ – Εσμπιεργκ: και τα εννέα τελευταία μεταξύ τους στο «Μάσκορ Παρκ» έληξαν goal/goal (!), φέτος έχουν 6/13 με 4/14 όμως. Μπέρδεμα… Κρατάω το under.

Α, για να μην ξεχνιόμαστε: εκτός από τα bet διαρκείας από 7 Φεβρουαρίου (15.00 η κατάκτηση του Τσου-Λου από Ντόρτμουντ και 38.00 του Γιουρόπα από τη Φενέρ), υπάρχει και το χθεσινό της πρόκρισης της Φενέρ επί της Μπενφίκα με απόδοση 2.50 (και έχει ήδη πέσει η τιμή!)

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα