Στο εξώφυλλο του “In Style” η Selena Gomez

Εξώφυλλο του περιοδικού ‘In Style’ για το τεύχος Ιουνίου, θα είναι η Selena Gomez.

Στην συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε διάφορα ‘κομμάτια’ της πορείας της λέγοντας πως αυτή την περίοδο περνάει μία περίεργη, μεταβατική περίοδο στη ζωή της. Δήλωσε πως νιώθει διαρκώς στρες και πως της αρέσει να βρίσκεται σε εγρήγορση και να μην καθησυχάζεται με ό,τι της συμβαίνει.

Η Selena Gomez

αναφέρθηκε επίσης και σ’ ένα τραγούδι που υπάρχει στο νέο της album το οποίο έχει γραφτεί αποκλειστικά για εκείνη και τον Justin Bieber.

«Αυτό είναι σίγουρα το πιο προσωπικό κομμάτι στο album. Πιστεύω ότι είναι ο πιο γλυκός τρόπος να πω αυτά που θέλω πάνω σ’ αυτό το θέμα. Δεν έχει την επιθετική μορφή που ίσως ο κόσμος να περίμενε και θεωρώ ότι θ’ αρέσει και στον Justin πολύ», είπε η όμορφη σταρ.

Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε επίσης στο πόσο άβολα αισθάνεται που όπου κι αν πηγαίνει υπάρχουν αδιάκοπα μάτια που την παρακολουθούν και που δεν μπορεί να κάνει τίποτα κρυφά.

«Δεν μπορείς να βάλεις ‘φρένο’ στη ζωή σου ή στο ποιον θα ερωτευτείς. Με τον Justin δε το σκεφτήκαμε ποτέ αυτό. Νιώθω ακόμα παιδί και λειτουργώ αυθόρμητα. Ένας χωρισμός είναι φυσιολογικός και ο καθένας μας το ‘περνάει’ διαφορετικά. Εγώ φροντίζω να περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου κι εκείνος ξέρω ότι είναι μια χαρά», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα