“Στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν ονόματα, γιατί δεν ξέρουν ποιοι είναι”

¨Ο Τσίπρας θέλει να μας κάνει τον Τσάβεζ χωρίς στρατό και πετρέλαιο”… Αυτή ήταν μια από τις πλέον χαρακτηριστικές αποστροφές του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” με την Πόπη Τσαπανίδου στην τηλεόραση του “ΣΚΑΪ”, και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.

Το

ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την… επικινδυνότητα της Κουμουνδούρου, μπροστά στην προοπτική να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μελλοντικά κυβέρνηση, και σχολίασε με νόημα ότι “αλλάζουν διαρκώς ονόματα, γιατί δεν ξέρουν ποιοι είναι”.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υπογράμμισε ακόμη ότι η κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά αποτελεί τη μόνη λύση για τη χώρα, προσθέτοντας ότι όσοι εύχονται να πέσει η κυβέρνηση θέλουν το χάος.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συντηρητική παράταξη, και δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα”, τόνισε, για να προσθέσει ότι οι μειοψηφίες και οι συντεχνίες εκφράζονται από την κομμουνιστική Αριστερά, που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να επιρρίψει εκ νέου ευθύνες στην κοινωνία, στο πνεύμα του “μαζί τα φάγαμε”, σχολιάζοντας ότι “ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή”, και τάχθηκε υπέρ των μεγάλων και ποιοτικών αλλαγών στο πολιτικό σύστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα