Τι είπαν στο Μαξίμου Σαμαράς-Όλγα

Ώρα ελληνικού τουρισμού στη σημερινή συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς με την αρμόδια Υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη και τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη.

Η ατζέντα της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από θέματα όπως την αύξηση του ΑΕΠ μέσω τουρισμού, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την προσέλκυση επενδύσεων και την τόνωση των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες δοκιμάζονται λόγω

της οικονομικής κρίσης, καθώς και η συνεργασία του υπουργείου και του ΣΕΤΕ στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού.

“Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι θετικά. Η εξωστρεφής πολιτική μας, η θεσμική θωράκιση του υπουργείου και οι μεταρρυθμιστικές μας παρεμβάσεις πολύ σύντομα θα αρχίσουν να αποδίδουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Σε αυτή την πορεία που διαγράφουμε, είναι προφανές ότι ο ιδιωτικός τομέας και ο ΣΕΤΕ μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν τα μέγιστα. Χρειαζόμαστε τον δυναμισμό, την πείρα αλλά και τη διάθεσή τους για προσφορά, σε αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος”, ήταν τα λόγια της Όλγας Κεφαλογιάννη, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα