Trials Fusion: Multiplayer με οκτώ παίκτες

Θα διατεθεί δωρεάν μέσω update.

Το update που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για το Trials Fusion θα προσθέσει ένα νέο Multiplayer Mode οκτώ παικτών και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Εάν αναρωτιέστε πως είναι πιθανό, μιας και φαντάζει δύσκολο εγχείρημα, οι προγραμματιστές του σας λύνουν την απορία με την σχετική τους ανάρτηση στο blog της Ubisoft.
Θα είστε σε διαφορετική γραμμή από τους αντιπάλους σας (όπως ακριβώς θα συνέβαινε εάν ήσασταν δρομείς στίβου) και θα φαίνεστε ως ο αναβάτης που είναι πιο κοντά στην κάμερα. Αντίστοιχα, κάθε αντίπαλός σας θα βλέπει τον δικό του αναβάτη ως αυτόν που είναι πιο κοντά στην κάμερα. Έτσι δεν θα υπάρχουν μπερδέματα αλλά και θα μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη πορεία των αντιπάλων σας άμεσα.

Υπάρχει πάντως αισιοδοξία πως το project αυτό θα πετύχει, καθώς οι μέχρι τώρα δοκιμές είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές. Διαβάστε το review του Trials Fusion από τον Παντελή Δασκαλέλο. Το Trials Fusion είναι διαθέσιμο για PC, PS4, Xbox One και Xbox 360. Συζητήστε περαιτέρω για αυτό στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.
Keywords
Τυχαία Θέματα