Wii U: Σημαντική άνοδος των πωλήσεων στην Αμερική

200% αύξηση τον περασμένο μήνα.

Είναι γεγονός πως το Wii U μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του απέτυχε να σημειώσει υψηλές πωλήσεις παρά το αρκετά ικανοποιητικό λανσάρισμά του. Παρόλα αυτά σύμφωνα με την πρόσφατη οικονομική έκθεση της NPD Group, οι πωλήσεις του Wii U στην Αμερική σημείωσαν σημαντική

αύξηση της τάξεως του 200% σε σχέση με τον Αύγουστο. Η άνοδος αυτή οφείλεται αφενός στην μείωση τιμής της κονσόλας κατά 50 δολάρια, αλλά και στην κυκλοφορία του The Legend of Zelda: The Wind Waker HD bundle.

Τα νέα αυτά είναι σίγουρα χαρμόσυνα για τη Nintendo και ελπίζουμε πως η ιαπωνική εταιρεία θα εκμεταλλευτεί αυτό το momentum με στόχο να ενισχύσει το μερίδιο αγοράς που κατέχει το Wii U στην βιομηχανία των video games. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 3DS για πέμπτο συνεχόμενο βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων που αφορούν το hardware στην Αμερική και όπως όλα δείχνουν θα διατηρηθεί εκεί και για τον Οκτώβριο, καθώς είναι σίγουρο ότι η κυκλοφορία του Pokemon X&Υ θα τονώσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις του. Από την άλλη πλευρά το Wii U θα στηριχθεί στο Wii Party U και Sonic Lost World.

Keywords
Τυχαία Θέματα