Κάντε… Doga με τον τετράποδο φίλο σας!

Κίνητρο για γυμναστική είναι ο τετράποδος φίλος σας! Πάρτε το σκύλο σας και κάντε doga. Θα έχετε και σωματική άσκηση αλλά και θα δεθείτε με τον τετράποδο φίλο σας.

Το να υιοθετήσετε ένα τετράποδο φίλο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε νέοι, υγιείς και ανανεωμένοι με διάφορους τρόπους. Αρχικά, η κατοχή ενός σκύλου συνδέεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Scientific Reports. Γνωρίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων, γενικά, έχουν υψηλότερο επίπεδο σωματικής δραστηριότητας, κάτι που θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση για τα παρατηρούμενα ευρήματα, εξηγούν οι ειδικοί.

Ώρα

για doga

Η doga είναι μια εναλλακτική μορφή yoga που κάνει θραύση στην Αμερική. Πρόκειται για yoga μαζί με σκύλους. Σκοπός του doga είναι να έρθει πιο κοντά ο ιδιοκτήτης με τον σκύλο του και να δυναμώσει ο δεσμός τους. Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την γυμνάστρια Mahny Djahanguiri το 2012 στην Αμερική. Οι ιδιοκτήτες αφήνουν απλώς τους σκύλους τους ελεύθερους να κάνουν ό,τι θέλουν. Όπως υποστηρίζουν όμως όσοι κάνουν Doga, οι σκύλοι ηρεμούν σιγά σιγά, γιατί δέχονται θετική ενέργεια από τον ιδιοκτήτη τους και κάθονται στο στρώμα της yoga. Έτσι, μπορούν να αρχίσουν να κάνουν ασκήσεις της yoga μαζί….

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://valueforlife.gr/fitness/kante-yoga-me-to-skylo-sas-veltionei-tin-ygeia-kai-tin-somatiki-katastasi-tou-idioktiti-alla-kai-tou-skylou/

Ασκηθείτε μαζί τον τετράποδο φίλο σας:

The post Κάντε… Doga με τον τετράποδο φίλο σας! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα