AYTA τα 5 κομμάτια είναι απίστευτα δημοφιλή στα H&M

Θέλεις να προσθέσεις μερικά νέα κομμάτια στη φθινοπωρινή σου ντουλάπα; Σήμερα σου έχω ετοιμάσει μια ξεχωριστή λίστα από τα H&M με ρούχα και παπούτσια που έχουν γίνει viral στο συγκεκριμένο brand.

H δερμάτινη παντελόνα έχει αποκτήσει πολλές fans φέτος και είναι ένα κομμάτι που δε θα θέλεις να λείπει από τη συλλογή σου. Θα το φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας και θα το συνδυάσεις με άπειρα tops και πουλοβεράκια καθ’όλη τη διάρκεια

του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα.

Δερμάτινη παντελόνα

Τα oversized πανωφόρια εξακολουθούν να είναι στην κορυφη της λίστας με τις προτιμήσεις μας για αυτόν τον χειμώνα και στα H&M θα βρεις μια πολύ μεγάλη ποικιλία με outerwear που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου.

Οversized παλτό

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και μας αρέσει απίστευτα πολύ. Το crop σακάκι θα σε συντροφεύσει σε πάρα πολλές εμφανίσεις σου όλο το φθινόπωρο.

Crop σακάκι

Η δερμάτινη καπαρντίνα είναι super hot αυτή το φθινόπωρο και θα φορεθεί με κάθε μας outfit όλες τις ώρες της ημέρας.

Δερμάτινη καπαρντίνα

Ένα ακόμα trend που αγαπάμε πολύ είναι οι σουέντ μπότες και στα H&M έχουν κάνει χαμό! Όπως βλέπεις λοιπόν, από τις hot αγορές στα H&M είναι τα πιο κλασικά σκουρόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ με τα οποία μπορείς να κάνεις πιο πολλούς συνδυασμούς.

Σουέντ μπότες

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα