Τελικά το «Κασσελάκης effect» δεν έψησε τον κόσμο στα γκάλοπ

Από την ημέρα που έγιναν εκλογές, στην Ελλάδα με την καθολική επικράτηση της ΝΔ και την πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ, έγινε η Κόλαση του Δάντη ή, αν θέλετε, η Αποκάλυψη του Ιωάννη. Φωτιές που έκαψαν την Ελλάδα περισσότερο κι από το 2021, πλημμύρες που έχει να δει η χώρα δεκαετίες ή και ποτέ ξανά πριν, δεύτερος γύρος με πλημμύρες,

πτώσεις ελικοπτέρων, εισβολή Κροατών χούλιγκαν, πυροσβεστικών αεροπλάνων, δολοφονία σε καράβι κι ένα ξεσάλωμα εγκλημάτων, είτε σε οικογενειακό επίπεδο είτε σε γκανγκστερικό, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν εδώ ακόμα και Τούρκοι πράκτορες.. Και πόσα ακόμα που διαφεύγουν της μνήμης.

Κι ενώ συνέβαιναν αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εξαφανισμένος όλο το καλοκαιρί, δεν είχε λόγο ισχυρό για να σταθεί ως αξιωματική αντιπολίτευση (περιττό να μιλήσει κάποιος για την αδράνεια του ΠΑΣΟΚ που δεν επωφελήθηκε καθόλου από την ανυπαρξία του ΣΥΡΙΖΑ) και ξαφνικά μέσα στον Σεπτέμβριο (και ενώ τα τραγικά γεγονόταν συνεχίζονταν) έγινε πρώτο θέμα και με αιτία την εμφάνιση-κομήτη του ροκστάρ/μοντέλου ονόματι Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο intronews.gr

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα