Breakfast@Star: Πρεμιέρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου -Η διαφορετική έναρξη

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, καθώς έκαναν πρεμιέρα στο Star με το «Breakfast@Star».

Oι δυο παρουσιαστές καλημέρισαν τους τηλεθεατές  στην έναρξη της εκπομπής, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην καταστροφές που και τους θανάτους που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών στην έναρξη της εκπομπής

«Καλημέρα σας! Ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς. Το Breakfast είναι εδώ, για δεύτερη χρονιά, για

να σας κάνουμε παρέα, να περνάμε ωραία τα πρωινά και να ξυπνάμε όμορφα και αισιόδοξα. Η αλήθεια είναι ότι όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα με αυτές τις συνθήκες. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν και η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη», είπε χαρακτηριστικά η  Ελένη Χατζίδου.

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε: «Ναι, η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκιμάζονται… Είχαμε φανταστεί διαφορετική την πρεμιέρα αλλά όλα όσα συμβαίνουν δεν μπορούν να μας αφήσουν αμέτοχους. Εμείς είμαστε όμως εδώ για να υπηρετήσουμε τη ψυχαγωγία κι όσο μπορούμε να περάσουμε ένα τρίωρο ξεγνοιασιάς».

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές έδωσαν τον λόγο στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους.

Στην πάνελ της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου είναι φέτος οι: Άση Μπήλιοιυ, Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Σταύρος Βαρθαλίτης.

Διαβάστε επίσης:

Καλημέρα Ελλάδα: Διαφορετική πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη -Εκτός πλατό η Μαρία Αναστασοπούλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μουδιασμένη» στην πρεμιέρα του «Happy Day» – «Η προσευχή μας είναι για τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο»

Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα από νέο πλατό -«Η επικαιρότητα μάς υποχρεώνει να είμαστε συγκρατημένοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα