Look of the day: Πουά, το παιχνιδιάρικο μοτίβο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Τα πουά, αυτό το παιχνιδιάρικο ντεσέν έχει πλούσια και ενδιαφέρουσα ιστορία ενώ αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν καταφέρνει με έναν μοναδικό τρόπο να είναι επίκαιρο.

Polka dots, πουά, βούλες όπως και να το ξέρετε σημασία έχει ότι σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή τη δική σας και όσων βρίσκονται γύρω σας. Είναι σαφές, ότι η ρετρό αισθητική που το συνοδεύει, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πουά καθιστώντας το, το απόλυτο vintage κομμάτι της γκαρνταρόμπας

μας.

Από τον Christian Dior και την DC και από τα σύμβολα του σεξ μέχρι τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, όλοι υπέκυψαν στη γοητεία των polka dots και μάλιστα με τρόπο που έμεινε στη μνήμη μας.

Η Julia Roberts ως Pretty Woman, εμφανίζεται με ένα κομψό, καφέ φόρεμα με λευκό πουά, λευκό καπέλο και ασορτί γάντια σε μια στιγμή που συμβολίζει τη μεταμόρφωση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Η Carolina Herrera, αποτελεί την πιο ένθερμη οπαδό των polka dots αφού εκτός από τις συλλογές της, φρόντισε να το συμπεριλάβει στις συσκευασίες και τα σκηνικά των διαφημιστικών της, καθιστώντας τις συμπαθητικές αυτές βούλες, σήμα κατατεθέν και προέκταση του brand της.

Εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη Marilyn Monroe όταν το 1951 φωτογραφήθηκε με polka dot bikini, δίνοντας sexy διάσταση στο έως τότε ρομαντικό μοτίβο.

Αν θέλετε να φορέσετε το polka dot, μπορείτε να το εντάξετε στα outfits σας, ξεκάνοντας μικρά βήματα κάθε φορά. Για αρχή, ξεκινήστε με ένα πουά ημιδιάφανο πουκάμισο και συνδυάστε το με λευκό, φαρδύ παντελόνι.

Επίσης, αν σας αρέσει το ρομαντικό στιλ και η vintage αισθητική, επιλέξτε ένα midi φόρεμα, με ωραία κίνηση και φορέστε το με ζώνη και λευκές γόβες ή πέδιλα.

Τέλος, για τις πιο τολμηρές το matchy-matchy είναι πάντα μια καλή ιδέα που σου επιτρέπει να μπερδέψεις χρώματα και υφές για ένα stylish, εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Style Stars (@streetstylestars)

Το polka dot, έχει μια έμφυτη ευγένεια που το συνοδεύει σε κάθε μορφή και έκφανση του δίνοντας πόντους κομψότητας στο look μας μαζί με μια γλυκιά νοσταλγία.

Διαβάστε ακόμα:

6 ολοκαίνουριες μίνιμαλ τάσεις που κυριαρχούν στο instagram και σύντομα θα γίνουν viral 

Coachella Festival: 8 looks που θα σε εμπνεύσουν πολύ για το καλοκαιρινό σου στιλ 

Keywords
Τυχαία Θέματα