Mad VMA: Αυτοί είναι οι δύο καλλιτέχνες που αποκλείστηκαν από τα φετινά βραβεία

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα φετινά Mad Video Music Awards, τα οποία όπως είθισται θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιούνιο. Φέτος, η διοργάνωση συμπληρώνει 20 χρόνια, συνεπώς θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και πολλές αλλαγές.

Μπορεί τις τελευταίες τρεις χρονιές ο Θέμης Γεωργαντάς να συμπαρουσίαζε τα VMA μαζί με την Κόνι Μεταξά, ωστόσο φέτος θα είναι μόνος

του, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας στην εκπομπή «Breakfast@star».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, δύο δημοφιλείς και πολύ επιτυχημένοι καλλιτέχνες αποκλείστηκαν από τα βραβεία και έτσι οι θαυμαστές τους δεν θα τους απολαύσουν επί σκηνής. Ο λόγος για τον Snik και τον Light.

Οι γνωστοί τράπερς ενεπλάκησαν σε έναν πολύ μεγάλο καυγά κατά τη διάρκεια της περσινής εκδήλωσης, που έβαλε σε κίνδυνο κάποιους ανθρώπους και προκάλεσε φόβο στους παρευρισκόμενους.

Τόσο το Mad όσο και το Mega – μέσα από το οποίο προβάλλονται τα βραβεία τα τελευταία χρόνια – καταδίκασαν τις πράξεις των συγκεκριμένων καλλιτεχνών, δείχνοντάς τους την πόρτα της εξόδου από την τελετή.

Ερωτηματικό παραμένει ακόμα το αν η Ελένη Φουρέιρα θα βρίσκεται ή όχι στα VMA 2023. Η εκρηκτική τραγουδίστρια χαρίζει μοναδικά shows κάθε χρόνο και οι θαυμαστές της ανυπομονούν να τη δουν ξανά στη σκηνή μετά τη γέννηση του γιου της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ο Στάθης Σχίζας για όλα: Η οικειοθελής αποχώρηση, το τάμα στην Τήνο και η προσωπική ζωή

Σιωπή: Μήπως είναι το “κλειδί” της ψυχικής σου υγείας

 Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με βλέπετε σε μαύρα χάλια»

Keywords
Τυχαία Θέματα