Margot Robbie: Το αστρονομικό ποσό που πρόκειται να εισπράξει από την ταινία «Barbie»

Η ταινία «Barbie» κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες στους κινηματογράφους και έχει προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα, αφού πλέον βλέπουμε στους δρόμους άντρες και γυναίκες να φοράνε δίχως κανένα δισταγμό ροζ ρούχα.

Μάλιστα, αυτό το καλοκαίρι γίνονται πολλά πάρτι που τα concept τους είναι βασισμένα στην εν λόγω ταινία, ενώ ακόμη και μεγάλα brands της αγοράς έχουν

πάρει έμπνευση για τις συλλογές τους από αυτή.

Όπως θα καταλάβατε και μόνοι σας, η «Barbie» έχει γίνει το απόλυτο trend των ημερών και φαίνεται πως το γεγονός αυτό θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμη.

Η Margot Robbie που ενσαρκώνει την πιο διάσημη «κούκλα» στην μεγάλη οθόνη -ενώ είναι και παραγωγός της ταινίας μαζί με τον σύζυγό της, φαίνεται πως ανταμείβεται πλουσιοπάροχα για τον ρόλο της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της ηθοποιού, η ίδια πρόκειται να κερδίσει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια σε μισθούς και μπόνους box office για τη συμμετοχή της στην ταινία.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η ταινία έχει βγάλει ήδη πάνω από 526,3 εκατομμύρια δολάρια στο εγχώριο box office και 657,7 εκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό, συνολικά 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής.

Αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη με τις περισσότερες εισπράξεις κυκλοφορία στην ιστορία της Warner Bros., πίσω από την ταινία «Ο Harry Potter και οι Κλήρους του Θανάτου – Μέρος 2».

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Μαρτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Παράδεισος των Κυριών: Μια εξαφάνιση φέρνει τα πάνω κάτω

Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα