MasterChef -Στέφανος Χίλας: Συγκινεί για το bullying που έχει δεχτεί λόγω της καταγωγής του -«Έχω αρχίσει και τρέμω»

Το «MasterChef» επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 21/4 μέσα από τη συχνότητα του Star με νέο επεισόδιο, γεμάτο συνταγές και αντροπές.

Σε αυτό, ο Στέφανος Χίλας προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση και συγκίνησε τους τηλεθεατές με τα όσα είπε. Συγκεκριμένα, ο μάγειρας που συμμετείχε στο παιχνίδι και πριν από μερικά χρόνια, μίλησε για ένα περιστατικό που είχε συμβεί τότε με τον Αλέξανδρο στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, όταν εκείνος του είχε κάνει «bullying» για ένα πιάτο μακαρόνια.

Με

αφορμή το γεγονός αυτό, ο Στέφανος Χίλας που είναι από την Αλβανία εξομολογήθηκε όσα έζησε στην εφηβεία λόγω της καταγωγής του.

«Αυτά με ενοχλούν και με πειράζουν ψυχολογικά… σαν παιδί, στο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό έχω φάει πολύ bullying στη ζωή μου… Να και τώρα έχω αρχίσει και τρέμω. Δεν είναι ωραίο… Έγω ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν συνέχεια και λόγω καταγωγής. Το έχω ζήσει στο πετσί μου», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «14 και 13 χρονών να κάνω τι; Να πάω να πω στους γονείς μου ότι με πειράζουν για αυτό, για αυτό και για αυτό, ενώ δούλευαν από το βράδυ ως το πρωί για να με ταΐσουν; Δε γίνεται! Τα φορτώνεσαι μέσα σου σαν παιδί και τα κρατάς μέσα σου».

Διαβάστε ακόμα:

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τις τρεις λέξεις που είπε στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Θοδωρής Μαραντίνης: Επέστρεψε στα social media μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Σάκης Ρουβάς: Ο μικρότερος γιος του έχει γενέθλια και ποζάρουν μαζί αγκαλιά -Η τρομερή ομοιότητά τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα