Masterchef: «Συνέβη αυτό με το ζευγαράκι που ερωτοτροπούσε στο πλυντήριο, τους ακούσαμε»

Η Μαριάννα Πουλμεντή ήταν μία από τις παίκτριες του τελευταίου Masterchef, η οποία είχε ξεχωρίσει στην πορεία της.

Η ίδια μιλώντας στο Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή αποκάλυψε με ποια πρώην συμπαίκτριά της εξακολουθεί να κάνει παρέα, σχολίασε την Κατερίνα Λένη, αλλά και επιβεβαίωσε τα πρόσφατα λεγόμενα του Διονύση Πρώιου πως υπήρξε ένα ζευγάρι που ερωτοτροπούσε στο σπίτι του Masterchef.

«Μου λείπει το MasterChef, ανυπομονώ να ξεκινήσει το επόμενο. Το λέω και πονάει η ψυχή μου,

όταν μπήκα στο σπίτι ήταν ένα τεράστιο σοκ. Θα ξαναπήγαινα μόνο αν ήμουν με τα ίδια άτομα. Με τον Σταυρή τσακωνόμασταν όλη την ώρα. Ήμασταν τόσο διαφορετικοί, αλλά κάναμε καλή παρέα όταν δεν τσακωνόμασταν. Έχω κρατήσει επαφή με τα περισσότερα παιδιά, αλλά κάνω παρέα μόνο με τη Φωτεινή. Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη είναι ωραίο ζευγάρι, αλλά δεν τους έχω παρακολουθήσει στην εκπομπή.

Για την Κατερίνα Λένη δεν μπορώ να πω αν το κατέχει, δεν είχα πολλές φορές από τα χέρια της. Είχε μαγειρέψει πολλές φορές, αλλά ήταν μακριά από τα δικά μου γούστα. Πιστεύω πως ένας άνθρωπος πρέπει να έχει περισσότερες εμπειρίες για να μαγειρέψει στην τηλεόραση. Δεν είχαμε έρθει ποτέ σε ρήξη με την Κατερίνα στο σπίτι, αλλά ήταν ένας χαρακτήρας που με έκανε να νευριάζω.

«Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι το ακούσαμε και περάσαμε απ’ έξω… τυχαία. Μεταδόθηκε στο σπίτι, όλοι ξέραμε ότι το ξέρουμε και κάποιοι έκαναν και κάποιοι ότι δεν το ξέραμε. Συνέβη αυτό στο πλυντήριο, εντάξει, αναμενόμενο ήταν», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

Δείτε την συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Big Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης κάνει τον απολογισμό του

Survivor: Διάσημοι και Μαχητές – Γνωρίστε καλύτερα τους 20 παίκτες!

Τα μοντέλα του GNTM 3 στις πρόβες του Madwalk 2020 μαζί με τις κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη – Δείτε φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα