Tα tricks που πρέπει να ακολουθήσεις για να κερδίσεις έναν Τοξότη τώρα και για πάντα

Ο Τοξότης είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια. Του αρέσει να έχει κοινωνική ζωή, αγαπάει τους ανθρώπους και δεν αντέχει να μένει για καιρό μόνος του ή απομονωμένος. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν αντέχει τόσο πολύ την καραντίνα. Ο Τοξότης θα προσπαθήσει να περάσει τη μέρα του με διάφορες δραστηριότητες ώστε να μην νιώσει πλήξη.

Επιπλέον είναι ένα ζώδιο πολύ αυθόρμητο που του αρέσει να αλλάζει τις συνθήκες της ζωής του από τη μια μέρα στην άλλη.

Ο Τοξότης θα ταιριάξει

πολύ με έναν Κριό γιατί και οι δύο κυνηγάνε την περιπέτεια. Από την άλλη μεριά με τον Ταύρο μπορεί να ταιριάξει μπορεί και όχι. Η σχέση τους θα είναι ένα μυστήριο μέχρι να συνειδητοποιήσουν και οι δύο πόσο καλά τα πηγαίνουν μεταξύ τους.

Μπορεί ο Τοξότης και ο Δίδυμος να είναι δύο πολύ κοινωνικά ζώδια αλλά δυστυχώς δεν ταιριάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και με τον Τοξότη και τον Καρκίνο που δεν βρίσκουν εύκολα κοινά σημεία επικοινωνίας.

Ο Τοξότης με τον Λέων θα τα πάνε πολύ καλά όσο ο Τοξότης έχει όλη του την προσοχή πάνω στον Λέων. Ο Τοξότης με τον Παρθένο ταιριάζουν πολύ και θα γίνουν καλά φιλαράκια αλλά η σχέση τους δεν θα εξελιχθεί εύκολα σε κάτι ερωτικό.

Ο Τοξότης ταιριάζει τέλεια με τον Ζυγό καθώς οι δυο τους μοιράζονται το ίδιο χιούμορ αλλά και την αγάπη τους για τα ταξίδια. Όμως ο Τοξότης θα δημιουργήσει μια όμορφη σχέση και με έναν Σκορπιό καθώς και οι δύο είναι λάτρεις της ειλικρίνειας.

Ο Τοξότης με τον Τοξότη δεν θα ταιριάξουν εύκολα και μάλιστα θα θεωρούν ο ένας τον άλλον βαρετό. Επίσης ο Τοξότης δεν δημιουργεί εύκολα σχέσεις με Αιγόκερους και Ιχθείς. Όμως η σχέση ενός Τοξότη με έναν Υδροχόο μπορεί να είναι και καρμική!

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα κάνεις έναν Κριό να νιώθει ότι του λείπεις πολύ;

To ιδανικό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο για κάθε ζώδιο!

Πρω1νό 22/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα