My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Το «My Style Rocks» επέστρεψε με νέο επεισόδιο το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια του οποίου είδαμε τη Χριστίνα να ξεσπά σε κλάματα, ενώ βρισκόταν ενώπιον των κριτών.

Ο Δημήτρης Σκουλός αντιλήφθηκε την αλλαγή στη στάση της από τότε που άρχισαν να προβάλλονται τα επεισόδια και αναρωτήθηκε αν έχει συμβεί κάτι, με την ίδια να απαντάει καταφατικά και να αποκαλύπτει τον λόγο που έχει κλειστεί στον εαυτό της στα τελευταία επεισόδια.

Ξέσπασε σε κλάματα παίκτρια του «My Style
Rocks» – Η συμβουλή του Δημήτρη Σκουλού

«Κάτι έχει συμβεί από τότε που άρχισαν να προβάλλονται τα επεισόδια. Υπάρχει ένα θέμα που εγώ προσπαθώ να το διαχειριστώ μέσα μου, ελπίζω να τα καταφέρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχω δεχτεί πολλά περίεργα μηνύματα. Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο που μας βλέπει να μην πιάνουν στο στόμα τους τα παιδιά», είπε με αυστηρό και συνάμα ευγενικό τρόπο η Χριστίνα, στέλνοντας το μήνυμά τους στους τηλεθεατές του «My Style Rocks».

Ο Δημήτρης Σκουλός την άκουσε προσεχτικά και της έδωσε τη συμβουλή του, με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα, μιας και η ψυχολογία της έχει βαρύνει πολύ εξαιτίας των haters.

«Όλοι αυτοί οι haters που τον κάνουν αυτό, θα βρουν το αδύναμο σημείο σου για να σε χτυπήσουν. Αισθάνονται πολύ καλά οι ίδιοι και ανώτεροι, κάνοντας τον άλλον δυστυχισμένο.

Μάλλον θέλουν να μοιραστούν τη δυστυχία τους. Δεν σε αφορά αυτό το κομμάτι, ήρθαμε να δείξουμε αυτό που είμαστε και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν επιτρέπεται να μας το πάρει κανένας αυτό», ήταν τα λόγια της.

Η Χριστίνα κατέληξε, λέγοντας: «Όμως είμαι τόσο δυνατή που θα αποδείξω το αντίθετο».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τάμα στην Παναγία που είχε κάνει τρία χρόνια πριν για τη μητέρα του

 Απόστολος Ρουβάς: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

 Κασσελάκης για Μιχαηλίδου: «Εμφανίστηκε απρόσκλητη, να είναι πιο προσεχτική»

Keywords
Τυχαία Θέματα