Robbie Williams: Αποκάλεσε «κλέφτες» τους Έλληνες στη συναυλία του -Έξαλλη η Μπακοδήμου με το σχόλιό του

Μια μεγάλη συναυλία στη Μαλακάσα έδωσε ο Robbie Williams το βράδυ του Σαββάτου (01/07), στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

O δημοφιλής καλλιτέχνης ξεσήκωσε τους θεατές με τις μεγάλες επιτυχίες του, όμως ένα σχόλιό του επί σκηνής προς τους Έλληνες προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου αλλά ήθελαν

να κλέψουν τις πέτρες από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό, Robbie (σ.σ. το γιλέκο), θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay», ανέφερε ο Robbie Williams από τη σκηνή της συναυλίας, σε μία μάλλον αποτυχημένη του προσπάθεια να κάνει χιούμορ.

Η έντονη ενόχληση της Μαρίας Μπακοδήμου

Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής (2/7) στην εκπομπή «Γεια σου»,  με την Μαρία Μπακοδήμου να εκφράζει την έντονη ενόχλησή της για το σχόλιο του τραγουδιστή.

«Ήταν φουλ προσβλητικό, εμένα με έκανε έξαλλη. Δηλαδή έρχεται στη χώρα σου και σε βρίζει κιόλας; Δηλαδή ώπα, ρε φίλε Σιγά ρε φίλε, μαζέψου λίγο. Αν εγώ είμαι super star και έρχονται όλοι και με γλείφουν, θα έλεγα ότι έτσι είναι οι άνθρωποι, όχι όλη η χώρα», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Και δεν μπορείς με delay μετά από 10 λεπτά να τον μουτζώνεις τον καλλιτέχνη. Πολύ ώριμη αντίδραση. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το βρετανικό χιούμορ αλλά αυτό δεν είναι βρετανικό χιούμορ, είναι αγένεια».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Το μακροσκελές μήνυμα μετά το τέλος της εκπομπής του -«Αν δεν κάνεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούργιο»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν με απασχολεί που ο καθένας βαφτίζει μια συνεργασία μου ως σχέση»

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε άλλη όμορφη γυναίκα πλάι της, κλωτσούσε»

Keywords
Τυχαία Θέματα