Super Κική: Απαντά στους επικριτές της – «Έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές για καρκίνους…»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την έκταση που πήρε το θέμα στα social media η Super Κική αποφάσισε να λάβει δράση και να δώσει τη δική της απάντηση σε όλους όσοι την έκριναν σχετικά με τις δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Η influencer δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και παρουσίασε την πλευρά της για όσα ειπώθηκαν, ξεκαθαρίζοντας

τη θέση της.

Η Super Κική απαντάει στους επικριτές της

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρο@@@ της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας!

Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμιά ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!

Ε ναι, λοιπόν, το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα η αφορμή να το μάθουν κι άλλοι νέοι σήμερα! Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου.

Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας. Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες», έγραψε η Super Κική.

Η απάντηση της Super Κική στον Ηλία Ψινάκη

Ο Ηλίας Ψινάκης ανήκει στην κατηγορία εκείνων που σχολίασαν δημόσια τις δηλώσεις της Super Κική, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σπουδαιότερος εν ζωή Έλληνας συνθέτης. Μαζί με το Μάνο Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νικο Γκάτσο, θεωρούνται τα ιερά τέρατα της Ελληνικής Μουσικής και βρίσκονται βαθιά στο DNA των Ελλήνων. Παρακαλούνται τα «σκουπίδια» που βάζουν στο στόμα τους αυτούς τους ανθρώπους να μην ξεχνούν ότι προσβάλουν όλους εμάς τους Έλληνες».

Η Super Κική έπεσε πάνω στην ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη και αποφάσισε να απαντήσει επίσης μέσω ενός story στο Instagram:

«Για να δείτε για τη ανθρωποφαγία μιλάμε και τη έκταση μπορεί να πήρε τώρα αυτό χωρίς κανέναν λόγο. Μέχρι και ο Ψινάκης, που μάλλον ματιασμένος θα είναι, ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά. Πατάνε πάνω σε πλάτες άλλων να μαζέψουν τα πραγματικά κακουργήματα. Που κόβω τον λαιμό μου ότι δεν έχει ιδέα τι είπα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Ψινάκης για Super Κική: «Παρακαλούνται τα “σκουπίδια”…»

 Πάνος Μουζουράκης για Μαριλου Κόζαρη: «Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια αλλά…»

 Σάκης Ρουβάς: Φιλάει στο στόμα την Κάτια Ζυγούλη σε συναυλία του – «Είσαι το στήριγμά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα