Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τους γιους του με τη 2χρονη κόρη του στις διακοπές

Ο Γιώργος Λιανός μετά τη ρομαντική απόδραση στην Ίμπιζα με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, επισκέφτηκαν οικογενειακώς τα Σύβοτα. Ο γνωστός παρουσιαστής έπειτα από ένα εξάμηνο στον Άγιο Δομίνικο μακριά από τα μεγαλύτερα παιδιά του, περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί τους.

Οι μέρες πριν από τον 15αύγουστο βρίσκουν τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη στα Σύβοτα μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Να θυμίσουμε πως ο παρουσιαστής

έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο γάμο του, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα, και ένα από με εδώ και χρόνια αγαπημένη του, τη Βαλέρια. Ο ίδιος είναι πολύ δραστήριος μπαμπάς και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί τους.

Ο Γιώργος Λιανός μπορεί να διαθέτει το δικό του προφίλ στο Instagram, ωστόσο προτιμά να το χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς λόγους περισσότερο. Έτσι, οι αναρτήσεις από την καθημερινότητά του είναι επιλεκτικές. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο παρουσιαστής έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας κρατάνε τη μικρότερη αδερφή τους, Βαλέρια, και απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους! Ο Γιώργος Λιανός απαθανάτισε την τρυφερή στιγμή και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram όντας πολύ υπερήφανος για τα παιδιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή – Όλγα Λαφαζάνη: Απόδραση στην Αντίπαρο με τις οικογένειές τους

 Λιζέτα Νικολάου: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Super Κική: Η νέα ανάρτηση για τον Σταύρο Ξαρχάκο μετά τον σάλο

Keywords
Τυχαία Θέματα