Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της έγινε έξι μηνών! Η τρυφερή φωτογραφία τους

Τον Φεβρουάριο του 2023 η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα αγοράκι! Το όμορφο ζευγάρι ανυπομονούσε για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του κι όταν αυτό συνέβη ένιωσε απέραντη ευγνωμοσύνη.

Από την αρχή της σχέσης τους η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία κρατούσαν χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας την έκθεση στη δημοσιότητα. Το ίδιο εξακολουθούν να κάνουν και σήμερα, ωστόσο η τραγουδίστρια έχει μιλήσει για τον ερχομό του γιου

της, μιας και πρόκειται για ό,τι πιο ξεχωριστό έχει συμβεί στη ζωή της μέχρι σήμερα.

Η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει τους έξι μήνες ζωής του γιου της

Στις 7 Αυγούστου ο μοναχογιός της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία συμπλήρωσε έξι μήνες ζωής! Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της.

Η ίδια γιορτάζει τη συμπλήρωσε ενός εξαμήνου από τη γέννηση του γιου της και είναι τρισευτυχισμένη! Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε πολύ βιώσει το θαύμα της μητρότητας και έτσι τώρα απολαμβάνει κάθε στιγμή της παρά τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

«Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου!», σημείωσε η Ελένη Φουρέιρα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή – Όλγα Λαφαζάνη: Απόδραση στην Αντίπαρο με τις οικογένειές τους

 Λιζέτα Νικολάου: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Super Κική: Η νέα ανάρτηση για τον Σταύρο Ξαρχάκο μετά τον σάλο

Keywords
Τυχαία Θέματα