Γιάννης Κατινάκης: Έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης – «Αποφάσισε να με φτύσει»

Θύμα μιας ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Γιάννης Κατινάκης στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής 11/8.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έφευγε από το μαγαζί όπου βρισκόταν με την παρέα του και κατευθυνόταν σε ένα ταξί, όταν τον πλησίασε ένας άνδρας με θυμωμένο βλέμμα – όπως ανέφερε –  και άρχισε να του μιλάει με έντονο ύφος, κάνοντάς του επίθεση, για τη σεξουαλική ταυτότητά του. Δε δίστασε, μάλιστα, και να τον φτύσει.

Παρά

το σοκ του, Γιάννης Κατινάκης θέλοντας να αποφύγει τον εν λόγω άνδρα δεν αντέδρασε και συνέχισε να περπατάει, ακούγοντάς τον, ωστόσο, από πίσω του να φωνάζει, να βρίζει και να μιλάει με αγενές τρόπο απευθυνόμενος στον ίδιο. Το περιστατικό έλαβε τέλος, όταν ο ίδιος μπήκε στο ταξί και έφυγε.

Την επόμενη ημέρα ο Γιάννης Κατινάκης αποφάσισε να μοιραστεί την ακραία επίθεση που δέχτηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στα social media, εκφράζοντας την απογοήτευση, την ανησυχία και τον φόβο του για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και το σκεπτικό ορισμένων ανθρώπων.

Ο Γιάννης Κατινάκης ξέσπασε περιγράφοντας όσα βίωσε το προηγούμενο βράδυ σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσας και αναρωτήθηκε πώς ο ίδιος μπορεί να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος πολίτης, όταν το 2023 υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα.

Στο βίντεό του εξιστορεί αναλυτικά όλα όσα έγιναν, θέτοντας στο τραπέζι πολύ βασικά θέματα που πρέπει να απασχολούν κάθε μέλος της κοινωνίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Katinakis (@giannis_katinakis)

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Ρουβάς: Φιλάει στο στόμα την Κάτια Ζυγούλη σε συναυλία του – «Είσαι το στήριγμά μου»

 Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τους γιους του με τη 2χρονη κόρη του στις διακοπές

 Τάσος Χαλκιάς: «Από τη σκηνή βρέθηκα να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα