Survivor All Star Spoiler: Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο reality επιβίωσης

Το μεσημέρι της Δευτέρας (13/02), στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», η Βάνια (Ματίνα Νικολάου) προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τις εξελίξεις στο «Survivor All Star».

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αποκάλυψε πως σύντομα στην ομάδα των Διασήμων θα δούμε να μπαίνει μια νέα παίκτρια. Ο λόγος για την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία συμμετείχε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ το 2021.

Η είσοδος της Χριστίνας Κεφαλά στην κόκκινη ομάδα είναι πολύ πιθανό να ταράξει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς η 31χρονη instagrammer υπήρξε στο παρελθόν

σε σχέση με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Εκτός όμως από την Χριστίνα Κεφαλά, πολύ σύντομα πρόκειται να δούμε και επτά νέους παίκτες  να μπαίνουν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (12/02) μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τους:

Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο μέσα στην εβδομάδα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Γιωρίκα Πηλίδη, που πιθανότατα θα προστεθούν αυτή την εβδομάδα, κι έπειτα θα ακολουθήσουν ο Νικόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Τζο Μαριδάκη.

Όλοι περιμένουν πως και πως να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να αγωνιστούν ξανά στους στίβους μάχης του «Survivor All Star». Η συνέχεια επί της οθόνης.

Διαβάστε επίσης:

Ενδοοικογενειακή βία: Έσπασε το σπίτι και επιτέθηκε στην μητέρα του

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρω τον εαυτό μου για να δω…»

Keywords
Τυχαία Θέματα