Survivor All Star: «Λυγίζουν» οι παίκτες βλέποντας τους συγγενείς τους – Η συγκίνηση και τα κλάματα

Αναμφίβολα, το πιο συγκινητικό επεισόδιο του «Survivor All Star» θα παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, καθώς μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους δέκα παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο reality επιβίωσης. Το πιο σημαντικό έπαθλο της χρονιάς δεν έχει σχέση με ταξίδια και δώρα αλλά με τη συνάντησή τους με μέλη της οικογένειας και συντρόφους τους μετά από πέντε μήνες.

Όπως φαίνεται στο trailer του σημερινού επεισοδίου του «Survivor All Star» που βρίσκεται ήδη στον αέρα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες που βρίσκονται στον στίβο μάχης πως το van απέναντί τους δεν είναι

αυτό που θα τους οδηγήσει στο αεροδρόμιο για την Κούβα, αλλά πως μέσα σε αυτό κάθονται πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα, που έχουν να αντικρίσουν από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν αναχώρησαν από την Ελλάδα.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης από τον παρουσιαστή, οι παίκτες ξεσπούν σε λυγμούς και είναι ανήμποροι να πιστέψουν πως θα δουν, θα αγκαλιάσουν και θα μιλήσουν με γονείς, αδέρφια, παιδιά ή συντρόφους που έκαναν αυτό το μεγάλο ταξίδι για να βρεθούν στο πλευρό τους και να τους συναντήσουν έστω για λίγα λεπτά.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και βαρύ, με τα δάκρυα να ρέουν ποτάμι και κανέναν να μην μπορεί να συγκρατηθεί. Συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης έχουν κατακλύσει τους πάντες, που θα δώσουν το 100% του εαυτού τους στο αγώνισμα επικοινωνίας, ώστε να περάσουν χρόνο με τους δικούς τους ανθρωπους.

Ποιο αγαπημένο πρόσωπο κάθε παίκτη του «Survivor All Star» ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο;

Στέλλα Ανδρεάδη: Αδερφός

Ηλίας Μπόγδανος: Σύντροφος

Μελίνα Μεταξά: Πατέρας

Νίκος Μπάρτζης: Αδερφός

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μητέρα

Μάριος Πρίαμος: Μητέρα

Γιώργος Ασημακόπουλος: Μητέρα

Σάκης Κατσούλης: Πατέρας

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πατέρας

Τάκης Καραγκούνιας: Κόρη

Ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» και ένα παρασκήνιο από τη συνάντηση των παικτών με τους συγγενείς τους, αναφέροντας πως όταν εμφανίστηκε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πήγε και ο Σάκης Κατσούλης και την αγκάλιασε, ενώ όταν βγήκε ο πατέρας εκείνου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έμεινε στη θέση της.

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης: Απαντά για το περιβόητο βίντεο για τον γάμο του

 Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η συγκίνηση με την έκπληξη των παιδιών της

 Σασμός: Η οργή της Καλλιόπης για το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς γίνεται ανεξέλεγκτη

Keywords
Τυχαία Θέματα