Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η συγκίνηση με την έκπληξη των παιδιών της

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day» φρόντισαν να της κάνουν μια έκπληξη! Το πλατό της εκπομπής πλημμύρισε από μπαλόνια, λουλούδια και γλυκά κι όλοι μαζί της τραγούδησαν το κλασικό τραγουδάκι γενεθλίων.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τους συνεργάτες της που φρόντισαν να κάνουν αυτή την ημέρα τόσο ξεχωριστή και να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο! Η ίδια ήταν πολύ χαρούμενη και φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει ευχή σβήνοντας το κεράκι της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, είναι μεγάλη η χαρά μου

να γιορτάζω μαζί σας τα γενέθλιά μου. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις αυτή την ημέρα που για καθένα από εμάς είναι ιδιαίτερη.

Είναι μεγάλη ευτυχία και ευλογία και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό που ζω κάθε μέρα τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου με όλους εσάς εδώ. Είμαστε μια ωραία παρέα, περνάμε ωραία και αυτό φαίνεται. Σας αγαπώ πάρα πολύ και σας ευχαριστώ όλους. Με συγκινείται, αλήθεια σας λέω», ήταν τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην έναρξη της εκπομπής της.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα βίντεο στον αέρα του «Happy Day» αφιερωμένο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η ομάδα της εκπομπής συγκέντρωσε διάφορες στιγμές της παρουσιάστριας αλλά και τις παλιότερες εκπλήξεις γενεθλίων που της είχαν κάνει στην εκπομπή.

Ωστόσο, αυτό που συγκίνησε την παρουσιάστρια και την έκανε να «λυγίσει» ήταν όταν άκουσε τις φωνές των τριών παιδιών της, Νάγιας, Μαίρης και Γιάννη, να τής εύχονται για τα γενέθλιά της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Η οργή της Καλλιόπης για το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς γίνεται ανεξέλεγκτη

 «Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό για τον Στηβ Κακέτση, το μόνο στήριγμα ήταν ο γιος του»

 Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Κρατούσα το χέρι του την τελευταία μέρα της ζωής του»

Keywords
Τυχαία Θέματα