Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star» και σε αυτή τη φάση του reality επιβίωσης κάνεις από τους εναπομείναντες παίκτες δεν θα ήθελε να δει την πόρτα της εξόδου.

Απόψε, οι κόκκινοι και οι μπλε οδηγήθηκαν  ξανά κάλπη και αυτή τη φορά έβγαλαν στον τάκο τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε την αρνητική ψήφο του στον Ηλία Μπόγδανο.

Θυμίζουμε ότι υποψήφιος προς αποχώρηση είχε από το βγει από το χτεσινό επεισόδιο ο Νίκος Μπάρτζης.

Λίγα

λεπτά μετά τη μία, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τη διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι

Θυμίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ακόμα μια αποχώρηση, όπως είχε ανακοινώσει πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Λιανούς.

«Έχω μία πληροφορία που θα σας αγχώσει λίγο παραπάνω και έχει να κάνει με τους αγώνες ασυλίας της επόμενης εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, δεν θα συμβεί μία αποχώρηση αλλά δύο. Αρχικά, θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας, μετά τον δεύτερο αγώνα θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση.

Το ίδιο θα συμβεί γι’ ακόμα μία φορά και έτσι δύο παίκτες θα βρεθούν εκτός. Το παιχνίδι θα πάρει φωτιά την επόμενη εβδομάδα», είχε ανακοινώσει για την τρέχουσα εβδομάδα ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη για Eurovision: «Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό»

«Αυτή η φράση που είπε η Μενεγάκη στον Πούμπουρα ήταν εξαιρετικά προσβλητική»

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τον δεύτερο νονό του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα