Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό -«Δεν θα άντεχα άλλη μία μέρα»

Με την δεύτερη αποχώρηση της εβδομάδας ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star».

Αυτή τη φορά στον τάκο βγήκαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σάκης Κατσούλης, ενώ από το χτεσινό επεισόδιο είχε αναδειχθεί υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης.

Λίγα λεπτά μετά τη μία, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή για την αποχώρησή της, η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας ανέφερε: «Ανακουφίστηκα! Δεν θα άντεχα άλλη μία μέρα, πολύ δύσκολα. Αυτό που θέλαν να

κάνουν τα παιδία το πέτυχαν, μπράβο τους.

Η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα λίγο μέσα μου γιατί έβλεπα συνέχεια τόσους ψίθυρους και τόσες στρατηγικές να καταστρώνονται πίσω από την πλάτη μου και δεν θα χρειαστεί να το βιώσω ξανά όλο αυτό. Θα πάω σπίτι μου, στους αγαπημένους μου ανθρώπους, που μου έχουν λείψει πάρα πολύ.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την απόδοσή μου, δεν φοβήθηκα ποτέ τίποτα και κανέναν εδώ μέσα και αυτό αποδεικνύεται και από το πώς διαχειρίστηκα τις ψηφοφορίες μου».

Σταυρούλα Χρυσαειδή -Βιογραφικό

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία να ασχολείται με την ενόργανη γυμναστική, ωστόσο ο στίβος ήταν εκείνος που την κέρδισε. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. Ως πρωταθλήτρια πανελληνίων πρωταθλημάτων απέδειξε στο Survivor 2022 πως ο στίβος μάχης είναι κάτι εύκολο για εκείνη. Το Survivor All Star ήταν για εκείνη μία δεύτερη ευκαιρία για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πέρσι!

Διαβάστε επίσης:

Naomi Campbell: Έγινε για δεύτερη φορά μαμά στα 53 της -Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό της

Αννίτα Πάνια: «Σκοπεύω να γυρίσω στην τηλεόραση»

Survivor All Star: Ξέσπασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή -«Θα πουλούσαν και την ψυχή τους για να φτάσουν στην τετράδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα