Survivor: Ο αδερφός του Ανδρέα Ματθαιακάκη απαντά στα spoilers που τον θέλουν να αποχωρεί

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία αποχώρηση. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μυριέλλα Κουρεντή είναι οι παίκτες που θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Το πρωί της Τετάρτης 23/3, ο αδερφός του Ανδρέα Ματθαιακάκη, Γιώργος, μίλησε στην εκπομπή «Love it» για τον αδερφό του και εξομολογήθηκε πως και να αποχωρήσει από το παιχνίδι δεν θα στενοχωρηθεί, καθώς νιώθει ότι δεν περνάει καλά.

Την ίδια στιγμή, πολλά

είναι τα spoilers που θέλουν τον Ανδρέα Ματθαιακάκη να αποχωρεί απόψε από το Survivor.

«Δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς το τι θα γίνει. Την προηγουμένη φορά ήμουν αισιόδοξος πως θα μείνει. Αυτή τη φορά θεωρώ πως και να φύγει δε θα στενοχωρηθώ ιδιαίτερα. Πέρα από το ότι μου έχει λείψει, είναι πως δε μου αρέσει που τον βλέπω εκεί πέρα. Δε νιώθω ότι κολλάει. Εγώ που τον ξέρω και τον βλέπω, καταλαβαίνω πια από τις αντιδράσεις του πως δεν περνάει καλά πλέον.

Θεωρώ πω είναι ένα πολύ καλό παιδί για να είναι εκεί. Οι άλλοι δεν είναι κακά παιδιά, αλλά πιο πονηρά παιδιά. Δε θεωρώ πως τα υπόλοιπα παιδιά είναι πιο συμπαθητικά από τον αδερφό μου. Το κοινό μπορεί να θέλει ίντριγκα, οπότε δε θα κρατήσει τον αδερφό μου μέσα. Θα κρατήσει τον Τάκη, τον Μαρτίκα… Ο Ανδρέας μετά τον Σάββα δεν τον έπαιρνε να χάσει και τη Μαίη. Τον ένοιαζε να έχει κάποιον να επικοινωνεί. Νομίζω πως τους έχει χάσει όλους», είπε ο αδερφός του Ανδρέα Ματθαιακάκη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει γιόγκα μαζί με τις δίδυμες κόρες της – Φωτογραφίες

 Πάτρα: Στο φως όλα τα στοιχεία της Αστυνομίας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

 Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν πολύ άσχημο»

Keywords
Τυχαία Θέματα