The Voice: Η εντυπωσιακή είσοδος της Φαίης στο δεύτερο live -Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της

Αυτή την ώρα συνεχίζονται τα Cross Battles στο «The Voice», με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να καταπλήξουν τους coaches τους.

Η Φαίη είναι η οικοδέσποινα των live του φετινού κύκλου του μουσικού show και είναι καταπληκτική σε αυτό. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την συγκλονιστική της εμφάνιση με το υπέροχο μίνι φόρεμα που επέλεξε να βάλει, με την υπογραφή της Celia Kritharioti,

στο πρώτο live της περασμένης εβδομάδας;

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που έστειλαν στην παρουσιάστρια μήνυμα και της τόνισαν πόσο καλή ήταν στο νέο της κατόρθωμα, στην παρουσίαση δηλαδή του βραδινού show.

Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της Φαίης στο 2ο live

Η Φαίη με την ενδυματολόγο της, Ειρήνη Βάσσου επίλεξαν μια λαμπερή μακρυμάνικη δημιουργία με ψηλό λαιμό, σκίσιμο και εντυπωσιακή πλάτη σε μια υπέροχη απόχρωση του ροζ με την υπογραφή του σχεδιαστή, Δημήτρη Πέτρου, σκουλαρίκια, Thalia Exarchou και ψηλοτάκουνα πέδιλα με στρας.

Το look της ολοκληρώθηκε με ένα μοντέρνο up do με από τον Βασίλη Μπουλούμπαση και μακιγιάζ σε natural τόνους από την Γωγώ Νιηφοράκη.

«Καλησπέρα, καλησπέρα! Καλωσορίσατε ζωντανά στην συχνότητα του ΣΚΑΪ. Καλωσορίσατε στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό που έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.  Καλωσορίσατε στο δεύτερο και τελευταίο Cross Battles του “The Voice”», είπε αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by Faysbook.gr (@faysbookgr)

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και σήμερα ζωντανά εδώ μαζί σας. Πέρασα υπέροχα το προηγούμενο Σάββατο και όλοι μαζί εδώ από το πλατό του “The Voice” είμαστε πανέτοιμοι για το δεύτερο μέρος», δίνοντας έτσι τον ρυθμό για να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Κοκλώνης στο J2US: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»

Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της για την απώλεια του πατριού της -«Δεν ήμουν προετοιμασμένη…»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη αντίδραση μετά την απάντηση της Acun Medya για το εξώδικο που απέστειλε

Keywords
Τυχαία Θέματα