Αφροδίτη Σκαφίδα: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star» -Φωτογραφίες

Λίγες μέρες μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star», η Αφροδίτη Σκαφίδα επέστρεψε και πάλι πίσω στην Ελλάδα.

θυμίζουμε ότι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο που δείχνει την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης να τρώει κρυφά στο δάσος.

Οι άνθρωποι της παραγωγής του «Survivor All Star» ενοχλήθηκαν από την πράξη της Αφροδίτης Σκαφίδα αλλά και την έκταση που πήρε

το θέμα με τη δημοσιοποίηση του βίντεο και για αυτό το λόγο αποφάσισαν να την αποβάλλουν από το παιχνίδι.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 13/4, η Αφροδίτη Σκαφίδα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και εκεί την περίμεναν τηλεοπτικές κάμερες, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι.

Η αποκάλυψη για την αποβολή της από το παιχνίδι έγινε πριν από λίγες μέρες από τον Acun Ilicali στο συμβούλιο του νησιού του reality επιβίωσης.

«Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το “Survivor”, δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το “Survivor” αυτής της χρονιάς. H απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει στο “Survivor” πια», είπε πει χαρακτηριστικά ο παραγωγός του reality επιβίωσης.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Με προβλήματα η έξοδος του Πάσχα – Πού θα βρείτε «μποτιλιάρισμα»

Σταύρος Ζαλμάς: Η αποκάλυψη για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής -«Δεν αναγκάστηκα να ρίξω νερό στο κρασί μου»

Νίκος Μάνεσης: Δέχθηκε επίθεση στην Κεφαλονιά μαζί με τον βουλευτή Παναγή Καππάτο

Keywords
Τυχαία Θέματα