Τζένη Μπαλατσινού: Βάφει κόκκινα αβγά με τον γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο – Το τρυφερό σχόλιο του Βασίλη Κικίλια

Το Πάσχα πλησιάζει και οι περισσότεροι γνωστοί Έλληνες έχουν ήδη ξεκινήσει τις αποδράσεις σε περιφέρεια, νησιά ή και στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους και η Τζένη Μπαλατσινού.

Για ακόμα μια χρόνια, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια θα περάσει αυτές τις Άγιες μέρες στον αγαπημένο της νησί, την Πάτμο. Η ίδια βρίσκεται εκεί μαζί με τον γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο και πριν από λίγη ώρα προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα,

σε μια σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη βλέπουμε να βάφει τα πασχαλινά αβγά μαζί με τον μικρό της πρίγκιπα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού έγραψε: «Κόκκινα και πολύχρωμα αυγά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Σχόλιο κάτω από το post άφησε και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην πρωτεύουσα.

Ο Υπουργός Τουρισμού άφησε κάτω από την ανάρτηση μια κόκκινη καρδιά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη του προς την οικογένειά του.

Πριν από λίγες μέρες, ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές.  Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού αλλά και στον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο.

«Είναι και σύντροφος και σύζυγος και μαμά. Ήταν και είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι και εύκολο να κάνει καριέρα με μένα δίπλα της. Άφησε πολλά πράγματα πίσω της. Και την τηλεόραση και τα sites της και ό, τι υπήρχε. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πει κάποιος το παραμικρό.

Προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει πάντα πετυχημένα. Η ίδια ιεραρχεί τα πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μαμά και σύντροφος. Είναι απίστευτο πως τα προλαβαίνει όλα μέσα στη μέρα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Σχετικά με τον γιο τους, ο Βασίλης Κικίλιας εξομολογήθηκε: «Και με τον γιο μας – φυσικά θα βοηθήσω – και θα αλλάξω και τις πάνες και θα κάνω αυτά που πρέπει και είναι χαρά όλο αυτό. Ωραίες, προσωπικές στιγμές γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα και μεγαλώνουν τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Tι ρόλο θα έχει ο πρίγκιπας Harry στη στέψη του Καρόλου;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο λόγος που δεν θέλησε να συνεργαστεί τελικά με τον ΑΝΤ1 -«Δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή»

Μάρα Δαρμουσλή: Η τρυφερή ανάρτηση με τον ενός έτους γιο της μετά τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της

Keywords
Τυχαία Θέματα