Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του θα πάει σχολείο -Το βίντεο που δημοσίευσε με τη σχολική τσάντα του

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ δύο παιδιά, τον Αχχιλέα που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2021 και την Ακυλίνα που ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ γεμάτο για τον γνωστό chef αφού το πέρασε δίπλα στην όμορφη οικογένειά του. Οι βουτιές στις παραλίες

και τα παιχνίδια στην άμμο με τα παιδάκια του τού χάρισαν αμέτρητα χαμόγελα, αφού ο ίδιος απολαμβάνει να να περνά δημιουργικό χρόνο μαζί τους εντός και εκτός σπιτιού.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές στα social media διάφορα βίντεο με τον γιο του, Αχχιλέα, του οποίου φαίνεται πως έχει τεράστια αδυναμία. Γι’ αυτό και ο μικρός έχει επισκεφτεί τον πατέρα του ακόμα και στην εκπομπή του, «Kitchen Lab», για να μην αφήσει περιθώρια να του λείψει όσο βρίσκεται στη δουλειά του.

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη θα πάει σχολείο

Αυτή τη φορά, ο τρυφερός μπαμπάς έκανε γνωστό μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως ο Αχιλλέα ξεκινάει αύριο σχολείο. Στο στιγμιότυπο που ανέβασε, μάλιστα, μας δείχνει την πολύ ιδιαίτερη σχολική τσάντα του μικρού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό InstaStory του Άκη Πετρετζίκη: 

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση: «Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέα Κόντρα! Ο Χρήστος πετάει έξω από το σπίτι Όλγα και Δωροθέα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Με ενοχλεί η δικαιολογία πως έχω γίνει μανούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα