Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τις καταγγελίες -Για φαγητό με τη Βίκυ Σταυροπούλου στην Κύθνο (Φωτογραφίες)

Ο Αλέξης Γεωργούλης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κύθνο. Λίγους μήνες μετά τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά, ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής βρέθηκε στο νησί προκειμένου να περάσει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

Στην Κύθνο βρίσκεται επίσης και η καλή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία μάλιστα συναντήθηκαν σε μια χαλαρή έξοδο για φαγητό. Τους δύο ηθοποιούς τους ενώνει μια μακροχρόνια φιλία, αφού γνωρίστηκαν και κάνουν παρά από την γνωριμία τους στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Το

protothema.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από την βόλτα του Αλέξη Γεωγούλη και της Βίκυς Σταυροπούλου στην Κύθνο, στις οποίες βλέπουμε τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή φανερά αλλαγμένο, αφού φαίνεται πως έχει καιρό να κουρέψει τα μαλλιά του και έχει αφήσει μούσι.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:


Η Βίκυ Σταυροπούλου σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είχε αναφερθεί στον Αλέξη Γεωργούλη και τις καταγγελίες.

«Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό. Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω… Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;” Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: protothema.gr 

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα