Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν επιθυμεί να πάει σε ίδρυμα»

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή και μίλησε για το καλοκαίρι που πέρασε, για την προσωπική ζωή της, για τα reality επιβίωσης αλλά και για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει.

«Όλο τον Αύγουστο έτρεχα, δεν

πολυχάρηκα τα παιδάκια μου. Ποτέ δεν τα έχω παραμελήσει και είμαι περήφανη γι’ αυτό, πρώτα είναι αυτά και μετά εγώ, είναι το Α και το Ω στη ζωή μου. Προσπαθώ να είμαι καλή μαμά, είμαι πολύ προστατευτική, προσπαθώ να το ελαττώσω», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη για την προσωπική ζωή της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η τραγουδίστρια είπε όλο νόημα: «Τον καιρό που είχαν μαθευτεί τα οικογενειακά μου, εγώ ήμουν απούσα και μιλούσαν άλλοι για εμένα. Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι».

Σχετικά με την προσωπική ζωή της, η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογήθηκε: «Αποζητώ την ηρεμία στη ζωή μου. Και να είχα μια σχέση, θα επέλεγα να μην το πω, θα το κρατούσα για εμένα. Μπορεί να έκανα γάμο, έπαψα να λέω ‘ποτέ’, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή.

Η Αγγελική του σήμερα αγαπάει πρώτα την Αγγελική και μετά οποιονδήποτε άλλο. Με έβαζα κάτω από τους συντρόφους μου, παραμελούσα τον εαυτό μου. Έχω δεχτεί απιστία».

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά reality και στα παιχνίδια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι της αρέσουν πολύ: «Μου αρέσουν πολύ οι δοκιμασίες, είμαι πολύ ανταγωνιστική και μου αρέσει να κερδίζω. Μου αρέσει πολύ το Survivor, ζηλεύω πολύ τα παιδιά που πάνε, θα πήγαινα τρέχοντας. Έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις στην καριέρα μου που ξεπέρασαν τα ηθικά μου όρια».

Η Αγγελική Ηλιάδη για τη δικαστική διαμάχη για την Καίτη Γκρέυ

«Είναι μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για τη γιαγιά μου και με στεναχωρεί αυτό. Πρέπει να είμαστε όλοι διακριτικοί με το θέμα που έχει προκύψει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η γιαγιά μου επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της και να μην πάει σε ίδρυμα.

Εμείς δεν έχουμε καμία επιμέλεια της γιαγιάς μου, δε ζητήσαμε επιμέλεια, επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της. Εγώ έναν δικόν μου άνθρωπο δε θα τον πήγαινα ποτέ σε ίδρυμα, όσο βαριά και αν ήταν η κατάσταση της υγείας του», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν θέλω οι γιοι μου να γίνουν γονείς νέοι»

 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στην Αμερική

 Τσιμτσιλή για Παπαγεωργίου: «Δεν πατάει τη μπανανόφλουδα πλέον με τη Βίκυ»

Keywords
Τυχαία Θέματα