Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της, Μπάμπης, έκλεισε τα 18! Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων και το τρυφερό μήνυμα

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Αγγελική Ηλιάδη καθώς ο γιος της, Μπάμπης, έχει τα γενέθλιά του. Ο ίδιος έκλεισε τα 18, με την τραγουδίστρια να μη μπορεί να κρύψει την ευτυχία της.

Με αφορμή αυτό το τόσο ξεχωριστό γεγονός, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της

λογαριασμό στο Ιnstagram. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του γιου της κα τις συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Μάλιστα, σε πολλές από τις φωτογραφίες βλέπουμε τον Μπάμπη Λαζαρίδη να ποζάρει με τον μικρότερο αδελφό του, Βασίλη, τον οποίο η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τα 18α γενέθλια του γιου της

View this post on Instagram

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

«Το μωρό μου έγινε 18! Σε αγαπώ τόσο πολύ…προχώρησε…ξέρεις εσύ…όλη η ζωή είναι μπροστά σου…και εγώ πάντα δίπλα σου…η πρώτη, πιο μεγάλη, πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου όταν βγήκες απ’ τα σπλάχνα μου…και σε πήρα στην αγκαλιά μου.

Ο Θεούλης είναι μεγάλος…είπα! Είμαι ευγνώμων για σένα και τον αδερφούλη σου. Όλα τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα γιατί το αξίζεις!!!! Χιλιόχρονος καρδιά μου και πάντα χαμογελαστός!», έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Χρόνια Πολλά!

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έφυγα από το πλευρό πολύ μεγάλων ονομάτων, δεν μπορούσα να…»

Τάκης Ζαχαράτος: Αποχαιρετά τη Νόνικα Γαληνέα – «Όσα μοιραστήκαμε θα είναι φυλακτό στην ψυχή μου»

Τάμτα – «Identity Crisis»: Επέστρεψε μουσικά με ολοκαίνουργιο άλμπουμ και νέο video clip

Keywords
Τυχαία Θέματα