Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι πλέον συνταξιούχος, κράτησε τέσσερα χρόνια η διαδικασία»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 2/6 ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και, με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά της ΕΡΤ, «Τρίτος Όροφος», όπου υποδύεται έναν συνταξιούχο, αποκάλυψε πως έχει βγει στη σύνταξη εδώ και κάποια χρόνια. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξήγησε πως

η διαδικασία αυτή διήρκησε τέσσερα χρόνια.

«Είμαι συνταξιούχος και εγώ. Η διαδικασία μέχρι να βγω στην σύνταξη κράτησε τέσσερα χρόνια. Είμαι εργαζόμενος από την εποχή που τα ένσημα έμπαιναν σε καρτέλα. Μετά περάσαμε σε κάτι πιο οργανωμένο που ήρθε το βιβλιάριο.

Μετά ήρθε η ηλεκτρονική επανάσταση όπου υποτίθεται πως όλα αυτά πέρναγαν ηλεκτρονικά, αλλά δεν περνάγανε. Η μεγάλη πολυπλοκότητα είναι ότι έχω πολλά ένσημα σε πολλούς νομούς και πολλά ταμεία. Σίγουρα έχουν χαθεί αρκετά, αλλά βρέθηκε άκρη», εξήγησε στην εκπομπή της ΕΡΤ ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι μέχρι την ηλικία των 30 ετών εργαζόταν ως ηχολήπτης και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. «Είναι ωραίο επάγγελμα. Γνώρισα εκεί τον Θεοδωράκη, τον Σαββόπουλο. Έκανα τον δεύτερο δίσκο της Εκδίκησης της Γυφτιάς. Τον πρώτο δίσκο των ΦΑΤΜΕ».

Διαβάστε επίσης:

Θεόδωρος Πάγκαλος: Αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα -Το τραγούδι που ζήτησε να ακουστεί στο τελευταίο «αντίο»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε Πανελλήνιες και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκινεί μιλώντας για τον Πάνο Ζάρλα -«Τα συναισθήματά μου είναι όπως και την πρώτη μέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα