Άννα Πρέλεβιτς: Το προσκλητήριο, οι βέρες και ο λόγος που άλλαξε νυφικό στη δεξίωση

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου, αφού εδώ και περίπου δέκα ημέρες ανήκουν στο κλαμπ των παντρεμένων! Το ερωτευμένο ζευγάρι χάρηκε κάθε στιγμή του γάμου του και σίγουρα αποτελεί μια μέρα, που θα θυμάται σε όλη τη ζωή του.

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους

της διάφορες στιγμές από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να λάβει πολλά ερωτήματα με απορίες. Το μοντέλο και επιχειρηματίας αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά μέσω ενός Q&A και να βοηθήσει με τον τρόπο της όλες τις μέλλουσες νυφούλες.

Αναμφισβήτητα, η Άννα Πρέλεβιτς ήταν μια πολύ εντυπωσιακή νύφη, που έλαμπε μέσα στο κομψό και άκρως ρομαντικό νυφικό που επέλεξε να φορέσει με τη μακριά ουρά και το πέπλο. Η ίδια μαγνήτισε τα βλέμματα όλων και φυσικά του γαμπρού, που δεν πήρε τα μάτια του από επάνω της όλο το βράδυ.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε, λοιπόν, υπήρχαν και εκείνες που αφορούσαν στα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τις βέρες αλλά και τον λόγο που επέλεξε να αλλάξει νυφικό στη δεξίωση. Η Άννα Πρέλεβιτς έδωσε αναλυτικές απαντήσεις, λύνοντας κάθε απορία.

Όσον αφορά στον λόγο που φόρεσε δύο νυφικά, η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε: «Ήθελα να βάλω κάτι διαφορετικό πριν ξεκινήσει το πάρτι για να αλλάξω look. Άφησα τα μαλλιά κάτω (wet look). Επίσης, το κοντίναμε λίγο οπότε δεν είχε μακριά ουρά άρα χόρευα πάρα πολύ εύκολα. Και δεν ήταν λευκό, ήταν κάπως ανοιχτό ροζ».

Το προσκλητήριο του γάμου της Άννας Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό

Σχετικά με τις βέρες τους η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός επέλεξαν χρυσές, απλές και πολύ κομψές.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Ασημακόπουλος: Δεν θα πιστέψετε με πόσα λεφτά έφυγε από το «Survivor All Star»

 Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα τον ξηλώσετε;» – Η οργισμένη ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού

 Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας: «Πάντα η πίστη είναι μεγάλο δεκανίκι»

Keywords
Τυχαία Θέματα