Ανθή Βούλγαρη: «Το θέμα υγείας που πέρασα είναι ένα κομβικό σημείο για τη ζωή μου»

Την Ανθή Βούλγαρη συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού μας» και η δημοσιογράφος Σοφία Ραφτοπούλου μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής της στο Mega. Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το μέλλον της «Κοινωνίας Ώρα Mega», τα σενάρια που τη θέλουν να αλλάζει ώρα αλλά και τη σχέση της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Σχετικά με την εκπομπή και την επόμενη σεζόν, η Ανθή Βούλγαρη αρκέστηκε

να αναφέρει: «Το δικό μας συμβόλαιο έχει ακόμα καιρό, δεν έχουμε κάποια άλλη ενημέρωση ακόμα. Εμείς ξέρουμε ότι θα συνεχίσουμε, δεν έχουμε ενημέρωση για την ώρα της εκπομπής. Να περάσουν οι εκλογές και θα το δούμε. Θα έχουμε αλλαγές την επόμενη σεζόν, θα δείτε ωραία πράγματα».

Όσον αφορά στη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, η Ανθή Βούλγαρη υποστήριξε πως πρόκειται πλέον για έναν πολύ δικό της άνθρωπο: «Η σχέση μου με τον Ιορδάνη είναι ακριβώς ότι βλέπεις, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε όλο και πιο πολύ, έχουμε και πιο πολύ ο ένας τον άλλον.

Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που έχει χτιστεί και πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή αυτή η συνεργασία λήξει – γιατί όλα σε αυτή τη ζωή κάνουν τον κύκλο τους – εγώ ξέρω ότι θα έχω έναν πολύ δικό μου άνθρωπο».

Στην ερώτηση για το ποιο γεγονός αποτέλεσε κομβικό σημείο για τη ζωή της, η ίδια είπε: «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου κάνω ό,τι ακριβώς θέλω να κάνω. Το θέμα που πέρασα με την υγεία μου είναι ένα κομβικό κομμάτι για τη ζωή μου. Εκεί, λες ότι αυτό που προέχει είναι η υγεία και όλα τα άλλα έρχονται».

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Κόκλας: Η εξομολόγηση για το χρόνιο πρόβλημα υγείας – «Ήταν ενοχλητικό για εμένα τον ίδιο»

 Μαρίνα Τσιντικίδου: «Έβγαζες εύκολα χρήματα αλλά ήξερες ότι αυτό δεν κρατάει για πάντα»

 Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφίες που τη δείχνουν γερασμένη – «Εσύ φοβάσαι τα γηρατειά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα