Περιπέτεια για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύντροφό της: «Του είπαμε ότι θα καλέσουμε την αστυνομία»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική ζωή της, αφού είναι πάλι ζευγάρι με τον άνδρα που επρόκειτο να παντρευτεί πριν από λίγους μήνες.

Το μοντέλο γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες για την επανασύνδεση, μιας και σκοπός της είναι να προφυλάξει τη σχέση της από τη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στη Σερβία, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπο με μια μεγάλη περιπέτεια. Όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, πήραν ένα ταξί

για να τους πάει στο ξενοδοχείο τους, ωστόσο ο οδηγός ακολουθούσε αντίθετη κατεύθυνση.

Κι ενώ οι ίδιοι το πρόσεξαν και του έκαναν παρατήρηση, εκείνος εξακολούθησε να έχει την ίδια πορεία, φτάνοντας το ζευγάρι ένα βήμα πριν καλέσει την αστυνομία. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε το περιστατικό μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

«Φτάσαμε με τον άνδρα μου Σερβία (Βελιγράδι) και ο ταξιτζής που μας πήρε μας πήγαινε αλλού από εκεί που συζητάμε. Βλέπαμε το GPS, του το δείχναμε και συνέχιζε να μας πηγαίνει αλλού.

Αναγκαστήκαμε να του πούμε “Καλούμε τώρα την αστυνομία” για να επιστρέψει στο δρόμο για το ξενοδοχείο μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Κόκλας: Η εξομολόγηση για το χρόνιο πρόβλημα υγείας – «Ήταν ενοχλητικό για εμένα τον ίδιο»

 Μαρίνα Τσιντικίδου: «Έβγαζες εύκολα χρήματα αλλά ήξερες ότι αυτό δεν κρατάει για πάντα»

 Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφίες που τη δείχνουν γερασμένη – «Εσύ φοβάσαι τα γηρατειά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα