Χριστίνα Μπόμπα: Η δύσκολη περίοδος μετά τη γέννηση των διδύμων – «Ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο»

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα διάλειμμα από το απαιτητικό πρόγραμμά της και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5. Η επιχειρηματίας και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, που κάνει σπάνια τηλεοπτικές εμφανίσεις, μίλησε για τη νέα καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, οι οποίες σε μερικές ημέρες θα συμπληρώσουν 11 μήνες ζωής.

Αναφερόμενη στους πρώτους μήνες στο σπίτι με τα δύο μωρό, η Χριστίνα Μπόμπα είπε:

«Του πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Κουρασμένη, άυπνη, είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο για τα μωρά. Το δύο έκανε πολλαπλάσια την προσπάθεια. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχω γάλα. Επειδή είχα δύο μωρά και δεν συμφωνούσαν στο πρόγραμμα. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες, είναι η μέρα με τη νύχτα. Είναι κουκλίτσες. Μιλάω όλη μέρα για τα μωρά, είμαι αυτή η κουραστική η μαμά που μιλάει συνέχεια για τα παιδιά της. Δεν πιστεύω αυτά που κάνουν!»

Σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη και την αδυναμία που έχει στις κόρες του, αποκάλυψε: «Ο Σάκης είναι χειρότερος από εμένα. Αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει. Έχω τρία παιδιά… Ο Σάκης με βοηθάει πάρα πολύ, μοιραζόμαστε τα πάντα. Μόνο να θηλάσει δεν μπορεί, όλα τα άλλα τα κάνουμε μαζί. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα σε ό,τι μας τύχαινε. Όταν ήρθαν τα μωρά απευθείας, είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας».

Μιλώντας για τον ερχομό των παιδιών αλλά και τις σκέψεις που έκανε πριν γίνει μητέρα, δήλωσε: «Τον ερχομό των διδύμων δεν τον είχα προγραμματίσει. Ήθελα, όμως, να κάνω παιδιά. Όταν ήμουν πιο μικρή δεν περνούσε από το μυαλό μου χωρίς να λέω ότι δεν θα κάνω παιδιά. Όταν γνώρισα τον Σάκη, άρχισε να σοβαρεύει η σχέση και ήμασταν πολύ καλά μαζί. Είναι μία φυσιολογική εξέλιξη της σχέσης».

Παράλληλα, η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε στις επιχειρηματικές δραστηριότητές της και τα εστιατόρια που έχει ανοίξει αλλά και στο νέο επαγγελματικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα στον Νίκο Μουτσινά:

Διαβάστε ακόμα:

 Απόστολος Ρουβάς: «Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου Survivor»

 Πάτρα: Η αντίδραση Ρούλας – Μάνου, όταν δημοσιεύτηκε η είδηση της ανακοπής της Τζωρτζίνας

 Ελένη Μενεγάκη: Καλεσμένος πήγε στην εκπομπή της μετά από δέκα χρόνια – «Δεν φαντάζεσαι πόσο σε έχω επιθυμήσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα