Χριστίνα Μπόμπα: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις δίδυμες στο νησί

Η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και περίπου 1,5 μήνα βρίσκεται στην Αντίπαρο μαζί με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η γνωστή influencer και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, αποφάσισαν να ανακαινίσουν το σπίτι τους στην Αθήνα και έτσι έπρεπε να βρουν μια προσωρινή κατοικία για να τους φιλοξενήσει. Συνεπώς, επέλεξαν να μείνουν στο κυκλαδίτικο νησί και να απολαύσουν για μερικούς μήνες τη ζωή μακριά από την πρωτεύουσα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να

μην βρίσκεται μόνιμα στην Αντίπαρο, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον κρατάνε  στην Αθήνα, ωστόσο σχεδόν κάθε εβδομάδα ταξιδεύει στο νησί για να συναντήσει τα κορίτσια του.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι σε καθημερινή βάση τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες και βίντεο από τις ημέρες τους στην Αντίπαρο. Το βράδυ της Τετάρτης, η ίδια αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις δίδυμες στο νησί.

Η ίδια αποκάλυψε πως το πρόγραμμα ύπνου των κοριτσιών της έχει αλλάξει, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πολύ να κοιμηθούν το βράδυ.

Όσα έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα για τις δίδυμες κόρες της

«Μετά από μαραθώνιο διαβάσματος και πολλή προσπάθεια κοιμήθηκαν. Σας συμβαίνει και εσάς να κοιμούνται τα παιδιά σας στις 10 το βράδυ το καλοκαίρι ενώ τον χειμώνα μέχρι τις 8:30-9:00 είχαν κοιμηθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα, ζητώντας τη βοήθεια των διαδικτυακών φίλων της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του αποφοίτησε από το Λύκειο – Φωτογραφίες

 Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

 Survivor All Star: «Βόμβα» Λιανού – «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα