Ματίνα Παγώνη: «Πίστευα ότι το SMS του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν στημένο!»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Ματίνα Παγώνη, όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρος της έστειλε μήνυμα, ενώ βρισκόταν στο αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA». Ειδικότερα,  η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξέφρασε την προτίμησή της στον τραγουδιστή και τα τραγούδια του, γεγονός που έφτασε στα αυτιά του και έτσι θέλησε να την ευχαριστήσει με τον τρόπο του.

«Μου αρέσει πολύ ο Αργυρός, έπαιξε πάρα πολύ το καλοκαίρι.

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά από ότι φαίνεται είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Δεν τον ξέρουμε. Είχαμε πει με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να πάμε αλλά δεν πήγαμε τελικά. Τώρα κάνει συναυλίες», είχε αναφέρει η Ματίνα Παγώνη στη Μπάγια Αντωνοπούλου πριν από δέκα μέρες.

Σε επόμενη εκπομπή, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έστειλε χαιρετίσματα, με τη δημοσιογράφο να τα μεταφέρει στη Ματίνα Παγώνη. «Είναι στημένο», ήταν η επική αντίδραση της κυρίας Παγώνη, με την Μπάγια Αντωνοπούλου να της απαντά: «Καλέ στο κινητό μου το έχω το μήνυμα, στον λόγο της τιμής μου».

Όσα είπε η Ματίνα Παγώνη για το μήνυμα από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πηγαίνει σε άλλες εκπομπές και λέει για τα μηνύματα που δέχεται από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Δεν το έχεις μάθει;», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απευθυνόμενος στην Ανθή Βούλγαρη. «Καλά, εσείς κουτσομπολιό κάνετε κάθε μέρα; Για να ξέρω δηλαδή…», απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

Και συνέχισε, εξηγώντας στην παρουσιάστρια τι ακριβώς συνέβη, μιας και δεν είχε παρακολουθήσει το συμβάν: «Το μήνυμα εδώ το έλαβα τώρα και μην αρχίσουμε να λέμε διάφορα. Εδώ με την Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν, στην πρωινή εκπομπή.

Πού να ξέρω εγώ ότι θα είχα μήνυμα… Ήταν από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Εγώ νόμιζα είναι στημένο για να είμαι ειλικρινής και το είπα και στον αέρα. Και είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου, όχι δεν είμαι στημένο. Είναι μήνυμα που ήρθε τώρα αυτή τη στιγμή. Πουθενά δε με προσκάλεσε».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Τα highlights των διακοπών τους μέσα από φωτογραφίες

 Σπύρος Μαρτίκας: Η κίνηση στα social media μετά τις φήμες χωρισμού από τη Βρισηίδα Ανδριώτου

 Στέφανος Κασσελάκης: Το 13 τ.μ. διαμέρισμα που ζούσε ο σύντροφός του στη Νέα Υόρκη πριν την γνωριμία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα