Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Η τρυφερή ανάρτηση

Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους, πέρα από την αγάπη και το πάθος τους για τη μουσική, έχουν πολλά κοινά και συνδέονται από βαθιά αγάπη και σεβασμό.

Η γνωστή τραγουδίστρια κάθε φορά που ρωτάτε σε συνεντεύξεις της για τον σύζυγό της μιλάει με τα καλύτερα λόγια, μιας και είναι ο άνθρωπός της. Οι δυο τους μοιράζονται την καθημερινότητά τους και αλληλοστηρίζονται τόσο στις δύσκολες όσο και στις εύκολες στιγμές.

«Γνώρισα τον Μπομπ σε μια περίοδο που το μόνο που ήθελα ήταν, να μείνω με τον εαυτό

μου. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε ένα δέσιμο, παρά τη διαφορά ηλικίας. Όταν κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας το βλέμμα του Μπομπ ήταν γεμάτο συγκίνηση. Με έκανε να νιώσω ότι είμαι εδώ για όλη μου τη ζωή», είχε δηλώσει η Ευρυδίκη σε συνέντευξή της στο 2022 στο «Πάμε Δανάη».

Όσα έγραψε η Ευρυδίκη για την επέτειο του γάμου της με τον Μπομπ Κατσιώνη

Στις 31 Αυγούστου του 2019 η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους και έτσι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια παραμυθένια τελετή. Χθες, λοιπόν, συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από εκείνη την ξεχωριστή ημέρα, με την τραγουδίστρια να κάνει μια τρυφερή δημοσίευση στο Instagram.

«Η αγάπη έγινε για μένα και για σένα. 31/08/19 – 31/08/23. Και τα όνειρα που τόλμησα να ονειρευτώ έγιναν πραγματικότητα!», σημείωσε η Ευρυδίκη στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki (@evridikiofficial)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Τα highlights των διακοπών τους μέσα από φωτογραφίες

 Σπύρος Μαρτίκας: Η κίνηση στα social media μετά τις φήμες χωρισμού από τη Βρισηίδα Ανδριώτου

 Στέφανος Κασσελάκης: Το 13 τ.μ. διαμέρισμα που ζούσε ο σύντροφός του στη Νέα Υόρκη πριν την γνωριμία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα