Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει το δικό της μήνυμα -«Να σε προσέχεις»

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει τις διακοπές της και αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Σέριφο. Η παρουσιάστρια του Mega απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και γεμίζει ενέργεια προκειμένου να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε ελάχιστες εβδομάδες.

Το πρωί της Κυριακής (20/8), η ίδια καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω τριών φωτογραφιών που δημοσίευσε από τις διακοπές της στο όμορφο νησί του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό και δυο στιγμιότυπα με τα αξιολάτρευτα σκυλάκια της. Η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μήνυμα προς τους followers της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

«Χρειάζεσαι εσένα πολύ περισσότερο απ’ ότι χρειάζεσαι οποιονδήποτε άλλον. Να σε προσεχείς, να σε αγαπάς, να σε προστατεύεις. Καλημέρα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πρόσφατα, η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης και του body shaming.

«Μα δεν είναι ντροπή να βγει ένα περιοδικό που θα με δείχνει αψεγάδιαστη και αύριο να με δει στην παραλία και να πει “καλέ, ποια είναι αυτή;”. Όλοι θέλουμε να βγαίνουμε πιο λαμπεροί αλλά όχι να γίνουμε κάποιοι άλλοι! Έχω μιλήσει πολλές φορές για τη διαφορετικότητα, αλλά νιώθω ότι πλέον αν αντιμετωπίζω τον εαυτό μου ως διαφορετικό, γίνεται οριακά ρατσιστικό. Όπως δεν θα ρωτήσουν έναν άνθρωπο με κοιλιακούς πώς νιώθει να είναι με μαγιό, έτσι δεν θέλω να ρωτάνε και μένα.

Όσο εμείς το αντιμετωπίζουμε ως κάτι περίεργο ή σπάνιο, τόσο πιο ρατσιστικός γίνεται ο κόσμος μας. Όταν πάψουμε να ασχολούμαστε και αντιληφθούμε πως όπως θα δούμε με μαγιό την , τη Lizzo, την Kim Kardashian, έτσι θα δούμε και την Jennifer Aniston, την Courteney Cox και τη Meryl Streep, ο κόσμος μας θα γίνει πιο ομαλός για όλους. Κουράστηκα να βλέπω και δικούς μου τίτλους να μιλάω για τα μαγιό και τα σώματα. Όταν κάνουμε ακτινογραφία στον γιατρό, το πόδι το δικό μου, της φίλης μου και το δικό σου ίδια φαίνονται».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Κάηκε ολοσχερώς ιστορική εκκλησία στο Αετοχώρι

Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηθοποιός του «Maestro» έγινε νονά! Φωτογραφίες

Δωροθέα Μερκούρη: Απαντά σε αρνητικό σχόλιο στο Instagram -«Θα είστε πάντα μια σκιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα